The Atavists - She-Devil [tomy .45 Remix]

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
tomy45

The Atavists - She-Devil [tomy .45 Remix]

Příspěvek od tomy45 »

Caues,

po dlhsej dobe remix, ma nakopli The Atavist

Amorph
Moderátor

Re: The Atavists - She-Devil [tomy .45 Remix]

Příspěvek od Amorph »

Covece nejak ti nevim. Zacatek docela slibnej, ale pak se neco nepovedlo. Ty vokaly rytmicky casto nesedi (to teda i na zacatku) a a ten rozladenej dvojhlas po 1:15 mi trha usi. Ale beat zacina dobre, basovej groove dobrej, efekty dobry a zvukove docela peknej obraz i kdyz bici mi prijdou moc utazeny v basech. Klavesama si nejsem jistej, uplne mi tam nezapadaj tak jak jsou ted udelany. Na ale pak ten beat co jede po 1:50 az do 4:05 je uplne divne zlamanej, zni to jako chyba v loopu nebo tak neco. A taky se od druhe minuty az do konce v podstate opakuje jedno kolecko s lehkyma obmenama. Takze za me vzit prvni minutu a za tim to prekopat.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

No tak ani ja neviem :-] teda viem, ze vokal moze byt trocha mimo, dvojhlas je netknuty. Ale ostatne... Za tym si, akoby Dendy napisal, stojim. :-] ak je naozaj ten vokal tak uhnuty, tak sa to pokusim inak nacasovat. No ostatne mam autorsky spokojene srdco :-]

lavender

Příspěvek od lavender »

zdar,
harmonicky sa mi to zda ok, vokal mi nevadi tiez ziadny. zvukovo pekne :)
nejako mi unikol ale zmysel v kompozicii alebo deji remixu. nabudena prva cast a ta druha ktora prisla zostala v podstate velmi staticka az dokonca. za mna - tu strednu cast by som z psychedelickej casti vystupnoval do zaveru podobne nabuseneho ako v prvej casti. prilis nemenne a prilis nahlas mi prisli tie zvuky...
ale tak - spravil si to takto, tak sa s tym naucim zit :D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Hehe :-) jo, mas pravdu.

dendy

Příspěvek od dendy »

pri tom vokale 1:15 mi tiez skoro odpadli usi :-)) ten timing je tiez dost problem, treba to jednoznacne nastrihat a casovo poposuvat takto to vyzer ze hra hudba a do toho ozraty MC uplne mimo tempa krici live cez distortion :-D posobi to vyslovene rusivo a kazi to dojem z inak celkom slusnej hudby ...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

taky budu trosku kritickej... s vyvojem skladby mam problem ten, ze ac musim priznat, ze je prekvapujici (coz bejva maly +), tak mi prijde ze vede uplne do nikam (coz povazuju za vetsi - ). v ty pasazi co vede do nikam, mi chybi co by tam vytvarelo alespon malej dojem nejaky dynamiky. je to na me moc placaty. i bych souhlasil s tim prilisne utazenym spodkem.
chvilku jsem si i predstavoval, jak bych na tenhle track reagoval treba na nejakym mejdanu a dosel jsem k pocitu, ze kdybych byl malinko omamenej, ze bych z toho asi chtel vyskocit z kuze. chvilkama jsem si predstavoval uplne vyjety doors, totalne pretazeny z dlouho trvajiciho nahravani, jak si jedou tuhle "tak trochu silenost".
neber to vubec ve zlym. ono to neni nijak extra blby, nebo dokonce spatny, ale je to minimalne hodne zvlastni a ja to tak uplne nezpracovavam. ale fakt je, ze jsem z toho vlastne takovej docela prekvapenej (coz se mi docela dlouho uz nestalo)... cim vic nad tim dumam, tim vic mam pocit, ze vlastne i to prekvapeni za to stalo - takovej lynchuv lost highway v audio podobe :-D (ted mi doslo, ze ja jsem dal tomuhle filmu 5 hvezd - no takze vlatne pecka :-) => moc kecam)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

@ biscuit: tak toto bol uplne super komentar. akoze klobuk dole :-] mocno som chcel taky chemicko-holmes remix. ale na tu atmo som proste uplne asi este nedozrel :-] ale uz je to opravene, skratene, zaranzovane. Hadam lepsie, ale aj tak som happy :-] dakujem

delay

Příspěvek od delay »

Tu původní verzi jsem minul, ale tohle mě baví... jasně že slyším zejména na začátku ty frázovací problémy, ale to je tak možná jedinej škraloubek, jinak se to dobře poslouchá a hraje to myslím docela fajn!

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

@ delay : dikez! no frazovanie mi nikdy neslo, pre mna brzda.

delay

Příspěvek od delay »

Ono... ne všechno lze provést, takže je pak na tobě, jak se popereš s určitou nekompatibilitou nového podkladu a původní stopy, jak dobře ty fráze prostříháš a uděláš přirozeně nebo naefektuješ, zamaskuješ... ale v životě sem remix nedělal :)
Naposledy upravil(a) delay dne 23 led 2015 09:59, celkem upraveno 1 x.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

hele, ja smekam. podle me to ted dostalo to, co tomu chybelo - vyznam. mozna uz to neni tak prekvapivy, ale bavi me to a neztracim se v tom ;-)

zvuk je na me porad moc ala booster, ale ono to k tomu puvodnimu materialu vlastne je asi to pravy.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

na rusenie domovneho zvonceka je to idealne. suseda mi tu marne klopala na dvere asi pet minut! :D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Netaraj Hombre, ty ziadnu susedu nemas, si na samote osamote!

Odpovědět