The gate of heaven
-
The gate of heaven
Ahoj, tady jedna menší oddychovka, něco jako nebeská brána...
http://data.antonincharvat.com/The_gate_of_heaven.mp3
http://data.antonincharvat.com/The_gate_of_heaven.mp3
-
Pěkný, pěkný, v práci s orchestrem se zjevně zlepšuješ... ale zas budu rýpat ohledně jedné věci - poslechni si soundtrack k LOTR: Fellowship of the Ring .. tuším druhou skladbu, nějaký vjezd do hobitína, nebo tak nějak... Totiž začátek toho hlavního motivu...
..... hej, ale hezký, jen je problém, když ta melodie začíná něčim důvěrně známým z posledních let.. to pak člověk totiž chce slyšet právě to a cokoli jiného mu vadí 

-
SadLuck > Hele to me dycky silene prekvapí cemu se to este nepodoba
ale tusim ze soundtrack z LOTR znam nazpamet a ze tomu to je tak mozna podobne zacatecnim rozlozenim nastroju, jinak melodie je myslim jiná, ale to je fuk, at je to klidne stejny, dulezity je ze mam ciste svedomí:)
Díky za komenty, musim dostat sodu abych se mohl zlepsit, cim vetsi ji dostanu tim to bude lepsi snad:) tak sup

Díky za komenty, musim dostat sodu abych se mohl zlepsit, cim vetsi ji dostanu tim to bude lepsi snad:) tak sup
-
To je povedená transformaceAcid Punk píše:Gatě of hoven

Mě se tenhle track líbí. Ze začátku je to bezchybné, úžasná atmosféra. Snad, být Petrem, nepoužíval bych tak často sbory - alespoň ne v každé další nové skladbě. Chápu, že si je chce osahat, má SC teprve chvíli, ale chce to trochu soudnosti a naopak objevovat nové a nové nástroje, ne se spokojit se stejným výběrem. Co se týče melodie, ta je výborná. Připomíná mi jednu klavírní skladbu z Final Fantasy. Nemyslím ani tak melodicky, jako provedením a jednoduchou aranží. V jednoduchosti je krása. V 01:52 se mi nelíbí moc silný attack lesních rohů, člověk se jich úplně lekne. Ale potom se rozvíjí velice příjemně a živě. S LOTRem bych zde spojil snad pouze ty French horny. OST LOTRa je jich skutečně plný, ale tam hrají podstatnou roli v náladě filmu. Celkově hodnotím skladbu velmi pozitivně. Závěrem bych ale odstranil crescendo na činelu. Je to, podle mně, natolik provařený a kýčovitý efekt pro ukončování skladby, že jí to trochu podkopává nohy...
-
-