The Lost Tape (A tribute to Boards of Canada)
The Lost Tape (A tribute to Boards of Canada)
Ahoj, s Rooczou jsme se pustili do treku, kterej měl být původně dvě minuty dlouhej, ale protáhlo se to na tři minutky, což není nic závratného, ale jde o to, že s dvou hodinového projektu se stal projekt celodenní. Protáhli jsme to starým páskovačem, takže to má ten správnej lo-fi feeling.
Re: The Lost Tape (A tribute to Boards of Canada)
pekne pekne...
ale nespada to nahodou uz do "uncanny valley"? nie je to este uplne zvuk BoC, ale nemalo by sa trochu viac odlisovat niecim?
Napr. tuto je jasne rozoznatelny zvuk aj portisheadu aj odkaz na monk & canatella
ale nespada to nahodou uz do "uncanny valley"? nie je to este uplne zvuk BoC, ale nemalo by sa trochu viac odlisovat niecim?
Napr. tuto je jasne rozoznatelny zvuk aj portisheadu aj odkaz na monk & canatella
je to super!! nemam k tomu absolutne vytky. pri poslechu se nenudim a to je hlavni
Hudobne sa mi to paci.
SUper !!!! lepší než nový Boc! fakt pěkně jste to udělali! Hodně verně jste napodobili zvuk jejich starejch desek. Tomhle fandim. Nová deska mě trochu zklamala ,zkuste jim to poslat. 

ta nová deska je zase něco jinýho no,
taky se ale musím přiznat, že co do atmosfér a melodií mi toho říkaj daleko víc jejich starší věci. jinak díky! 

moc prijemna vec, pekne hypnoticky!
- Pierre niko
Taky se mi to libi. A to lo-fi. Libi se mi, co udelala ta paska s dinamikou na nizkych stredech, a absence vysokych frekvenci, no super.