The paranoid- demo

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět

<t>Páči sa vam zvuk ?</t>

Ano
2
67%
Nie
0
Žádná hlasování
Slušné na prvý dokonceny projekt s live nastrojmi
1
33%

Celkem hlasů: 3

greezmen

The paranoid- demo

Příspěvek od greezmen »

ta nejaka ta m ja produkcia pre miestnu "hurametalovu" kapelku nizkorozpoctovy projekt skoro zadarmo(1200 za song) cisty mix bez masteringu s limiterom na 0.0
abstak ma vela basov a slaby efekt na speve o tom viem .
inak kapelke sa pacilo tak viac som stym nerobil. poprosim nekamenovat je to da sa povedat moj prvy projekt kompletny s tym aparatom co mam v podpise a nahravky zivych nastrojov bez pouzitia simulatorov alebo trigrov.. :)

www.greezmen.smartlan.sk/paranoiddemo.rar

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

velmi mi to pripomina Tublatanku.. hlavne abstak.. trosku mi nesedia nadvaznosti slov ale myslim ze to mozem pocuvat vcelku dokola co je dobre znamenie...

update:
pocuvam dalej a pesnica Nutne Zlo to je total Mato Durinda :D dost dobre... fakt mam pocit ze pocujem Tublatanku 1

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Pro neznale metalove symboliky co je to Abstak?

EXCOM

OT

Příspěvek od EXCOM »

acid : to je nieco ako ked ma chlap celibat a nevie co zo sebou, zenska nikde a ejakuluje vsetko co pride do eZone threadov :?

greezmen : inak chalan co to spieva ma fakt potencial, milujem Tublatanku 1 a toto teda je echt cool :)

Acid Punk

Re: OT

Příspěvek od Acid Punk »

EXCOM píše:acid : to je nieco ako ked ma chlap celibat a nevie co zo sebou, zenska nikde a ejakuluje vsetko co pride do eZone threadov :?

greezmen : inak chalan co to spieva ma fakt potencial, milujem Tublatanku 1 a toto teda je echt cool :)
Mno ale podle me teda metalaci chlastaji a sukaji jak hovada :-) spis :D

rastis

Příspěvek od rastis »

neni to zle. nepaci sa mi farba gitar, ja takyto zvuk nazyvam "uskriekany" alebo "strkovity". ono je to vec vkusu samozrejme... znieslo byt viacej basy. kopak je trochu thrash metalovy s tym "dobancom". na speve je dost "dalekeho" hallu, ale to zase sedi k stylu muziky.

ale ako hovorim, neni to zle, skorej naopak.

co su tie gitary za aparaty ? zneje mi to ako JCM800-900 + nejaka slapka od Boss.

rastis

Příspěvek od rastis »

hudba je samozrejme uplne OK, aj ked toto ma bohuzial dnes iba maly potencial zaujat trochu sirsie publikum....

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

rastis píše:...aj ked toto ma bohuzial dnes iba maly potencial zaujat trochu sirsie publikum....
To už poslušně čeká na nás :) od eh... "oficiálního" :) představení snad 4 skladbového dema nás dělí pouhé dny... sound sice nebude tak vypilovaný, ale na domácí scénu bych ho viděl jako docela originální :)

K The paranoid - osobně bych si ty kytary k takovémuto hlasu dovedl představit mnohem silnější, ale zvukově bezpochyby dost dobrá práce.. Já osobně nemám takovéto klasické kapelní kytarové projekty rád hlavně kvůli tomu, že už hraje třeba 4. písnička a já jsem pořád nezaregistroval žádný rozdíl oproti první.. Příjemná změna je tady až poslední, akustičtější záležitost.. ale chápu, že se ptáš na zvuk.. ten je určitě minimálně vpořádku ;)

greezmen

Příspěvek od greezmen »

rastis píše:neni to zle. nepaci sa mi farba gitar, ja takyto zvuk nazyvam "uskriekany" alebo "strkovity". ono je to vec vkusu samozrejme... znieslo byt viacej basy. kopak je trochu thrash metalovy s tym "dobancom". na speve je dost "dalekeho" hallu, ale to zase sedi k stylu muziky.

ale ako hovorim, neni to zle, skorej naopak.

co su tie gitary za aparaty ? zneje mi to ako JCM800-900 + nejaka slapka od Boss.
laney kombo s 1x12" reprakom lampove presny typ neviem a metalzone2 pred nim inak dik :D

vasek

Příspěvek od vasek »

Jako první nahrávka kapely určitě dobré. Největší problémy z mýho pohledu: kopák je špatnej, má jen tu tečku, ale chybí tělo... zpěv je moc nahlas, snesl by asi víc komprese a trochu ponořit. Kytary jsou takový ubzučený, ale dá se to. No ale ta muzika... já nechápu, jak tohle může dneska ještě někdo myslet vážně. Hlavně ten absťák, to je něco. Respektive na nápěvu mi v podstatě nic nevadí, ale ta aranž je šílená.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

vasek píše:Jako první nahrávka kapely určitě dobré. Největší problémy z mýho pohledu: kopák je špatnej, má jen tu tečku, ale chybí tělo... zpěv je moc nahlas, snesl by asi víc komprese a trochu ponořit. Kytary jsou takový ubzučený, ale dá se to. No ale ta muzika... já nechápu, jak tohle může dneska ještě někdo myslet vážně. Hlavně ten absťák, to je něco. Respektive na nápěvu mi v podstatě nic nevadí, ale ta aranž je šílená.
oni si hovoria ze NEW MWTAL AGE ale z nazorov co pocuvm to ma od toho velmi dalekoo :wink:

ACID: teraz nedavno ta riesili za oftopic a tu si hned supol krasne dva .....pekne :!:

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak ja bych rek spis Old metal age. No vlatsne spis ani ne metal.

vasek

Příspěvek od vasek »

Říkáme tomu agrometal.

rastis

Příspěvek od rastis »

tak zase ked to niekoho bavi, je uplne v poriadku, ked to hra. par koncertov rocne sa s tym da spravit, par fanusikov si to najde. samozrejme pokial su v kapele vacsie ambicie, tak s takouto muzikou asi az o par rokov, ked sa to vrati do mody ako "stare korene" :)

Odpovědět