ta nejaka ta m ja produkcia pre miestnu "hurametalovu" kapelku nizkorozpoctovy projekt skoro zadarmo(1200 za song) cisty mix bez masteringu s limiterom na 0.0
abstak ma vela basov a slaby efekt na speve o tom viem .
inak kapelke sa pacilo tak viac som stym nerobil. poprosim nekamenovat je to da sa povedat moj prvy projekt kompletny s tym aparatom co mam v podpise a nahravky zivych nastrojov bez pouzitia simulatorov alebo trigrov..
velmi mi to pripomina Tublatanku.. hlavne abstak.. trosku mi nesedia nadvaznosti slov ale myslim ze to mozem pocuvat vcelku dokola co je dobre znamenie...
update:
pocuvam dalej a pesnica Nutne Zlo to je total Mato Durinda dost dobre... fakt mam pocit ze pocujem Tublatanku 1
neni to zle. nepaci sa mi farba gitar, ja takyto zvuk nazyvam "uskriekany" alebo "strkovity". ono je to vec vkusu samozrejme... znieslo byt viacej basy. kopak je trochu thrash metalovy s tym "dobancom". na speve je dost "dalekeho" hallu, ale to zase sedi k stylu muziky.
ale ako hovorim, neni to zle, skorej naopak.
co su tie gitary za aparaty ? zneje mi to ako JCM800-900 + nejaka slapka od Boss.
rastis píše:...aj ked toto ma bohuzial dnes iba maly potencial zaujat trochu sirsie publikum....
To už poslušně čeká na nás od eh... "oficiálního" představení snad 4 skladbového dema nás dělí pouhé dny... sound sice nebude tak vypilovaný, ale na domácí scénu bych ho viděl jako docela originální
K The paranoid - osobně bych si ty kytary k takovémuto hlasu dovedl představit mnohem silnější, ale zvukově bezpochyby dost dobrá práce.. Já osobně nemám takovéto klasické kapelní kytarové projekty rád hlavně kvůli tomu, že už hraje třeba 4. písnička a já jsem pořád nezaregistroval žádný rozdíl oproti první.. Příjemná změna je tady až poslední, akustičtější záležitost.. ale chápu, že se ptáš na zvuk.. ten je určitě minimálně vpořádku
rastis píše:neni to zle. nepaci sa mi farba gitar, ja takyto zvuk nazyvam "uskriekany" alebo "strkovity". ono je to vec vkusu samozrejme... znieslo byt viacej basy. kopak je trochu thrash metalovy s tym "dobancom". na speve je dost "dalekeho" hallu, ale to zase sedi k stylu muziky.
ale ako hovorim, neni to zle, skorej naopak.
co su tie gitary za aparaty ? zneje mi to ako JCM800-900 + nejaka slapka od Boss.
laney kombo s 1x12" reprakom lampove presny typ neviem a metalzone2 pred nim inak dik
Jako první nahrávka kapely určitě dobré. Největší problémy z mýho pohledu: kopák je špatnej, má jen tu tečku, ale chybí tělo... zpěv je moc nahlas, snesl by asi víc komprese a trochu ponořit. Kytary jsou takový ubzučený, ale dá se to. No ale ta muzika... já nechápu, jak tohle může dneska ještě někdo myslet vážně. Hlavně ten absťák, to je něco. Respektive na nápěvu mi v podstatě nic nevadí, ale ta aranž je šílená.
vasek píše:Jako první nahrávka kapely určitě dobré. Největší problémy z mýho pohledu: kopák je špatnej, má jen tu tečku, ale chybí tělo... zpěv je moc nahlas, snesl by asi víc komprese a trochu ponořit. Kytary jsou takový ubzučený, ale dá se to. No ale ta muzika... já nechápu, jak tohle může dneska ještě někdo myslet vážně. Hlavně ten absťák, to je něco. Respektive na nápěvu mi v podstatě nic nevadí, ale ta aranž je šílená.
oni si hovoria ze NEW MWTAL AGE ale z nazorov co pocuvm to ma od toho velmi dalekoo
ACID: teraz nedavno ta riesili za oftopic a tu si hned supol krasne dva .....pekne
tak zase ked to niekoho bavi, je uplne v poriadku, ked to hra. par koncertov rocne sa s tym da spravit, par fanusikov si to najde. samozrejme pokial su v kapele vacsie ambicie, tak s takouto muzikou asi az o par rokov, ked sa to vrati do mody ako "stare korene"