The Squirm - Emotional Fragment (Fractal RMX)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Fractal

The Squirm - Emotional Fragment (Fractal RMX)

Příspěvek od Fractal »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Bl6KnDOYiwk">The Squirm - Emotional Fragment (LA DANCE MACABRE ÉROTIQUE REMIX DE FRACTAL)</a>

Video by Radim Bittner & Alesh A.D.

rastis

Příspěvek od rastis »

Dost namakane, pecka a aj tomu verim. Video tiez nema chybu. Gitary su z aparatu ?

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Super.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

dobra prace :D

.

delay

Příspěvek od delay »

Když pominu dobrej zvuk atd., tak bez toho videa čistě hudebně mě to moc neoslovilo...

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

pekne udelany - ale viz delay, hudebne nic moc, s videem ale fakt pekny

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

super....... darkness :)

na zacatku ta kytara celkem moc reze ...
skoda ze nemas nejaky kvalitnejsi format toho videa s muzikou... to youtube je fakt low quality

nooly

Příspěvek od nooly »

po hudebni strance to nejaka perla neni, ale o to v tomhle stylu nejde... myslim, ze je to vymakane a dobre se to posloucha, dobra prace =)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

moc pěkný, ale neni to můj styl, takže nevim, hudebně mě to moc nezaujalo...video se tváří dost profesionálně (ač také dost tmavě a depresivně - ale to je dneska ta móda - každý druhý film mi příjde jako "černoši v tunelu")...jen ten týpek v černých brýlích mi nepříjde moc fotogenický, není mi sympatický a ruší mě tam...
technicky si ale myslím, že to je supr...

Fractal

Příspěvek od Fractal »

rastis: kytary jsou nahrané přes Behringer V-Amp2, pak lehce vybrousene mp3 kompresí/equalizací:lol:, následně jsem je uvedl do 3D prostoru pomocí pár fíglů se sendy a mikrospozdenimi, trosku zazrnil free SimulAnalog napodobovačem Bossovy kytarové krabicky a nakonec naostril jakymsi vst simulantem analogoveho soundu od CrysoniX

ekeaze - jo jo, to "darkness" mě taky rozesmívá, ale co už - si to nedovedu bez toho představit

Jindy2: video bylo děláno v reakci na hudbu - jestli ti ta hudba příjde veselá - pak se nedivím, že video na tebe působí depresivně, pokud je ti ten "týpek v černých brýlích" nesympaticky je to jenom dobre, neni to zadny model, herec apod...jeste aby se ti libil...

dendy

Příspěvek od dendy »

je to huste ... aj hudobne sa mi to paci a s vydeom dokopy parada.. uz to len pretlacit na MTV :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Fractal: prave ze super !

Odpovědět