The Squirm - Emotional Fragment (Fractal RMX)
The Squirm - Emotional Fragment (Fractal RMX)
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Bl6KnDOYiwk">The Squirm - Emotional Fragment (LA DANCE MACABRE ÉROTIQUE REMIX DE FRACTAL)</a>
Video by Radim Bittner & Alesh A.D.
Video by Radim Bittner & Alesh A.D.
- ECSON WALDES
- Profesionál
moc pěkný, ale neni to můj styl, takže nevim, hudebně mě to moc nezaujalo...video se tváří dost profesionálně (ač také dost tmavě a depresivně - ale to je dneska ta móda - každý druhý film mi příjde jako "černoši v tunelu")...jen ten týpek v černých brýlích mi nepříjde moc fotogenický, není mi sympatický a ruší mě tam...
technicky si ale myslím, že to je supr...
technicky si ale myslím, že to je supr...
rastis: kytary jsou nahrané přes Behringer V-Amp2, pak lehce vybrousene mp3 kompresí/equalizací:lol:, následně jsem je uvedl do 3D prostoru pomocí pár fíglů se sendy a mikrospozdenimi, trosku zazrnil free SimulAnalog napodobovačem Bossovy kytarové krabicky a nakonec naostril jakymsi vst simulantem analogoveho soundu od CrysoniX
ekeaze - jo jo, to "darkness" mě taky rozesmívá, ale co už - si to nedovedu bez toho představit
Jindy2: video bylo děláno v reakci na hudbu - jestli ti ta hudba příjde veselá - pak se nedivím, že video na tebe působí depresivně, pokud je ti ten "týpek v černých brýlích" nesympaticky je to jenom dobre, neni to zadny model, herec apod...jeste aby se ti libil...
ekeaze - jo jo, to "darkness" mě taky rozesmívá, ale co už - si to nedovedu bez toho představit
Jindy2: video bylo děláno v reakci na hudbu - jestli ti ta hudba příjde veselá - pak se nedivím, že video na tebe působí depresivně, pokud je ti ten "týpek v černých brýlích" nesympaticky je to jenom dobre, neni to zadny model, herec apod...jeste aby se ti libil...