Three Bored People - Cikán

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
andels

Three Bored People - Cikán

Příspěvek od andels »

Jednou takhle o víkendu se nudili t?i lidé, kte?í nem?li do ?eho píchnout. Stolní hry je nebavily, ven se jim necht?lo a jen tak sed?li ve studiu, když z ni?eho nic se objevil cikán...

?lenové projektu: Andels, Barbara Cahová, Roocza

biscuit

Re: Three Bored People - Cikán

Příspěvek od biscuit »

co dodat... snad jen, ze vy byste se meli schazet a spolecne nudit casteji! naprosta pecka!! :-D

poznamku mam asi jen k vokalu - chvilkama mi ten vokal malicko "rezonoval", prisel takovej spicatejsi - hlavne v pasazi, kde se opakuje "svita". taky se mi chvilkama zdalo, ze se hlasitostne trosku vic vychyluje, jako by byl citlivej mikrofon a zpevacka se hodne pohybovala od nej a k nemu (mozna by vse resil kompresor - nevim, jak jste s vokalem pracovali). ale asi to neni nic fatalniho, mozna to tomu dava takovej "zivejsi feel".

btw. posloucham uz po pate :-)

roocza

Příspěvek od roocza »

:) abych se přiznal, tak spíš než tohle sem tu očekával studenou sprchu, takže díky za fajn překvapení :) ... ty vokály tam rozhodně nejsou zamíchaný dobře, je tam sice malej pokus o srovnání hlasitosti, ale tenhle track se celej odehrál tak rychle, že sem neměl úplně myšlenky na důkladný nastavování efektů :)... příště to doufám bude lepší :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

podle myho by si to zaslouzilo pekne nablejskat. je to fakt skvela pisnicka! celkovej zvuk jsem bral jako trochu horkou savli smichanej - prijde mi to trosku takova bakule :-) ale tohle nejak posledni dobou neresim, zvlast u takovejhle zanru, kde to neni primarne o zvuku. spis mi vzdycky vadi, kdyz neco trci ven. a tady to je prijemna bakule :-) za zminku mi stal jen ten vokal, kterej mi prisel takovej divocejsi, ze trochu vybocuje..

jackies

Příspěvek od jackies »

Mě to docela ba.
Chybí mě tam docela živá kytara ( beglajtek, nějaké odšťuchy a sem tam nějaké "háďátko" na osvěžení )
Doaranžujete ?

delay

Příspěvek od delay »

Je to fajn, rozhodně bych teda pořešil ten mix...!

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Jo, je to fajn :-] rovnako ako biscuit, delay aj ja sa pridavam za "hlas" lepsieho mixu.

Odpovědět