Jednou takhle o víkendu se nudili t?i lidé, kte?í nem?li do ?eho píchnout. Stolní hry je nebavily, ven se jim necht?lo a jen tak sed?li ve studiu, když z ni?eho nic se objevil cikán...
?lenové projektu: Andels, Barbara Cahová, Roocza
Three Bored People - Cikán
Re: Three Bored People - Cikán
co dodat... snad jen, ze vy byste se meli schazet a spolecne nudit casteji! naprosta pecka!!
poznamku mam asi jen k vokalu - chvilkama mi ten vokal malicko "rezonoval", prisel takovej spicatejsi - hlavne v pasazi, kde se opakuje "svita". taky se mi chvilkama zdalo, ze se hlasitostne trosku vic vychyluje, jako by byl citlivej mikrofon a zpevacka se hodne pohybovala od nej a k nemu (mozna by vse resil kompresor - nevim, jak jste s vokalem pracovali). ale asi to neni nic fatalniho, mozna to tomu dava takovej "zivejsi feel".
btw. posloucham uz po pate
poznamku mam asi jen k vokalu - chvilkama mi ten vokal malicko "rezonoval", prisel takovej spicatejsi - hlavne v pasazi, kde se opakuje "svita". taky se mi chvilkama zdalo, ze se hlasitostne trosku vic vychyluje, jako by byl citlivej mikrofon a zpevacka se hodne pohybovala od nej a k nemu (mozna by vse resil kompresor - nevim, jak jste s vokalem pracovali). ale asi to neni nic fatalniho, mozna to tomu dava takovej "zivejsi feel".
btw. posloucham uz po pate
abych se přiznal, tak spíš než tohle sem tu očekával studenou sprchu, takže díky za fajn překvapení ... ty vokály tam rozhodně nejsou zamíchaný dobře, je tam sice malej pokus o srovnání hlasitosti, ale tenhle track se celej odehrál tak rychle, že sem neměl úplně myšlenky na důkladný nastavování efektů ... příště to doufám bude lepší
podle myho by si to zaslouzilo pekne nablejskat. je to fakt skvela pisnicka! celkovej zvuk jsem bral jako trochu horkou savli smichanej - prijde mi to trosku takova bakule ale tohle nejak posledni dobou neresim, zvlast u takovejhle zanru, kde to neni primarne o zvuku. spis mi vzdycky vadi, kdyz neco trci ven. a tady to je prijemna bakule za zminku mi stal jen ten vokal, kterej mi prisel takovej divocejsi, ze trochu vybocuje..
Mě to docela ba.
Chybí mě tam docela živá kytara ( beglajtek, nějaké odšťuchy a sem tam nějaké "háďátko" na osvěžení )
Doaranžujete ?
Chybí mě tam docela živá kytara ( beglajtek, nějaké odšťuchy a sem tam nějaké "háďátko" na osvěžení )
Doaranžujete ?
Jo, je to fajn :-] rovnako ako biscuit, delay aj ja sa pridavam za "hlas" lepsieho mixu.