-Tinker- Sunshine EP

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět

biscuit

Re: -Tinker- Sunshine EP

Příspěvek od biscuit »

nedokazal jsem to poslechnout cely. hudebne se mi to zda z projizdeni docela ok a urcite bych si to poslechl rad v klidu, abych treba mohl sundat klobouk, ale nevim jestli je to cloudovskou devastaci zvuku, nebo je neco spatne uz v mixu, kazdopadne mi to zni na stredech hodne neprijemne. mozna je chyba i na mym "prijimaci". jeste dobojovavam nejakou megahnusnou chripku a usi mam precitlively a "rozladeny". takze se omlouvam, jestli jsem vylozene mimo - nedokazu to uplne zdrave posoudit ;)

btw. prvni track mi prijde pomerne o dost silnejsi hlasitosti na to, ze jde o jedno ep.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

biscuit píše:nedokazal jsem to poslechnout cely. hudebne se mi to zda z projizdeni docela ok a urcite bych si to poslechl rad v klidu, abych treba mohl sundat klobouk, ale nevim jestli je to cloudovskou devastaci zvuku, nebo je neco spatne uz v mixu, kazdopadne mi to zni na stredech hodne neprijemne. mozna je chyba i na mym "prijimaci". jeste dobojovavam nejakou megahnusnou chripku a usi mam precitlively a "rozladeny". takze se omlouvam, jestli jsem vylozene mimo - nedokazu to uplne zdrave posoudit ;)

btw. prvni track mi prijde pomerne o dost silnejsi hlasitosti na to, ze jde o jedno ep.
no je to tak, prvni ma chemicky vejsky, prvni i druha imho moc vyzmizikovany transienty v oblasti vyssich stredu (jako kdyz se da multiband kompresor na stredy a nastavi attack na nulu).

Agent Provocateur

Příspěvek od Agent Provocateur »

Dík za postrehy k soundu..neviem do akej miery sa tieto moje neduhy v mixu dali napravit-kazdopadne to nejde na vrub chalanov z Analog Dimension ale na mňa

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Sunshine ma zaujal najviac, nie je to taky typicky "novodoby" break. Aranzom odlisny, vyber zvukov je fajny. Pripomina mi trosku break z cias Leftfield, co mam moc rad. Trocha mi vadi dlha stopaz, potom sa to totiz v druhej casti opakuje identicky, bez rozdielov. Ale atmosku to ma fajnu.

Agent Provocateur

Sunshine aj Fairytale su cca 3 roky stare treky, osobne som asi najviac spoko s Fm-kom..

Marinada

Příspěvek od Marinada »

No tak celkovo ako produkcia sa mi to paci. Sunshine je trosku oldschool ale to neznamena nic zleho. A ten isty je zvuko troska rozhadzany. Pripada mit o akoby sa parametre mixu menili za chodu. FM troska ostre vysky , od kolko je to rezane z hora? Ja rezem na 15,7khz s maximalnou strmostou aby to nebolo take namahave na usi.

Agent Provocateur

dík, neviem presne na kolko a či vobec je to rezané zhora, každopádne defaultne všetko rezat tak ako píšeš, nie je tiež asi uplne vhodné

Marinada

Příspěvek od Marinada »

Vsetko samozrejme nie. Zalezi od stylu.

Odpovědět