Ahoj všem, tady je nový track pro podzimní melancholické nálady...
Hraju tam hlavně na Fender Telecaster, různé krabičky, potom Pure Data a visuál zajišťuje D1
Jako hudba k dokumentu v poho ale je to celý nevyvážený a celý koncept je hodně syrový. Ruchy působí jako rušivý element a ne jako součást zvuku prvně jsem myslel že to je malým bufferem . Varhany na 2:00 taky začnou moc nahlas v poměru s ambientní skladbou. Jinak takovýto ambientní styl hudby mám rád. Pokud se zaměřuješ na takový to styl hudby tak by jsi si mohl přečíst něco o tom jak zvukové vlny vytváří naše emoce a jak mozek reaguje na různé frekvence atd. Tady je jen jeden link ale je to celá věda a nevím jestli by tě to zajímalo ale za přečtení základů to stojí a možná něco se ti bude hodit něco o tom vědět. Tím nechci říct že by jsi měl na svoji tvorbu jít vědecky ale možná něco budeš moci zakomponovat a zužitkovat. http://www.beingambientmusic.com/brainwaves.html
Stan: díky za reakci, na ten odkaz určtě rád mrknu. A na ten nepoměr na 2:00 se podívám taky. Na těch ruchách musím teda zapracovat, jestli to působí na posluchače jako "nehoda" tak to není moc dobré...
Myslím že je "to" tam. Pustil jsem několikrát. Je tam vetkaná jakási docela hutná dramatická složka nebo co, mám z toho husinu na zádech (v tom dobrým slova smyslu)... muzika k dokumentu typu Baraka jak vyšitá. Zvuk je takovej tenkej, chtělo by víc prostoru a sterea, přijde mi to jen tak slepený dohromady, což je škoda. Poslechni kousek muziky třeba z té Baraky.
Mě to přijde uplně super, sice ten zvuk je jak 12-bit, ale i to má svý kouzlo, každopádně trocha toho sametu + akustický bicí a máš to jak z poslední desky Radiohed . U mě jedna minus.
Ahoj, díky všem za reakci, jsem moc rád, že jste si to poslechli a napsali mi své postřehy.
ReaktoplazmAR: díky moc, to mě potěšilo a dalo impulz do dalšího skládání. Ahoj.
Delay: díky moc za jedna minus, to su teď úplně nadšený...od takové muzikanta jako jsi ty, to je pro mě velká radost. Ahoj, ať se daří.