Tomas Lukes Music

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Tomaslukesmusic

Tomas Lukes Music

Příspěvek od Tomaslukesmusic »

www.myspace.com/tomaslukesmusic
Díky za každej názor

kexik

Příspěvek od kexik »

je to ulet. ako cover je fajn, ale ten spev je nehnevaj sa, na hnacku. rytmicky je to, povedal by som frajer z trebisova... keby bola ta anglictina doveryhodna, bolo by to zaujimave. i ked nie tak zaujimave ako keby si skusil nieco vlastne v podobnom style

delay

Příspěvek od delay »

Mě to přijde fajn, poradím ti akorát, aby ses víc pozastavil nad výslovností, mě obvykle až tolik nevadí falešnej zpěv, když tak nějak cítím, že za tím je nějakej cit či prožitek... Je fakt, že tohle je takový spíš šepoto-zpěv v jedný poloze, ale fakticky mi nejvíc vadí ta "tvrdá" english. Zapracuj víc na feelingu a na ostatní se vys...

Kompozičně mi písně nevadí. Sounds familiar 4 me.

micanek

Příspěvek od micanek »

lehce mi to pripada jako luphtrackovo alter ego :) nezlob se, ale to , co predvadis opravdu neni zpev ani mluvozpev, spise jakasi rytmicka deklamace s velmi pribliznou oscilaci kolem tonu, ktere jsou v originale.. zamer se na neco jineho chlapce - myslim , ze v jinych vecech sa najdes spis nez ve "zpevu", protoze v tvem podani je to bohuzel jen horkej vzduch... ne kazdy muzeme byt damon albarn - navic jsem mel na zacatku end of the century pocit, ze je to svahilsky... :) proty , co neznaji original

delay

Příspěvek od delay »

A tak... Mě taková kritika zase přijde zbytečná, je spousta lidí, co má talent něco vymyslet, ale nedokáže to patřičně interpretovat. Mám pocit, že hlas Tomáše asi ještě není nijak posazený a zatím zjevně odhaluje pouze nedostatky, ale sakra... Byli Dylan nebo Reed nějaký zpěváci? Asi ne. Šlo o sdělení. Chápu, že někoho to prostě odradí. Druhá věc je, že k týhle hudbě se Dylanovskej přístup moc nehodí no.

V týhle cvíli je to špatné, ano, ale vydrž a makej, třeba seženš zpěváka apod.

micanek

Příspěvek od micanek »

2delay: vzdyt jsem to napsal, ze se v necem jinem najde spis nez ve zpevu, a zlej jsem taky nebyl :) tomas bohuzel nema hlas a neintonuje, takze se sice muze vydat dylanovskou cestou, ale nevi nevim... neznamena to vsak, ze by nemohl byt muzikalni a vsem nam to jeste jednou nemohl nandat - myslim, ze vsak na poli zpevu to s nejvetsi urcitosti nebude

Tomaslukesmusic

...

Příspěvek od Tomaslukesmusic »

Děkuju všem za názory...jen bych ve zkratce napsal pár komentářů:

Kexik:
Jo, ten zpěv ještě neni uplně tam, kde by měl být.
Angličtina je opravdu děsná, to je pravda.
Bohužel zatim nemám tak velké skladatelské schopnosti, abych
mohl udělat vlastní věci (texty mam, ale hudbu neudělam).
Proto sem (bohužel) odkázán na covery, kde je ale ta angličtina...
Ale rád bych pokračoval v tomhle stylu, kdybych sehnal někoho do party, protože tady je po Blur, Oasis nebo The Pulp docela díra.

Delay:
Výslovnost je děsná, to přiznávam.
Jinak ten šepoto-zpěv je trochu (nechi se vymlouvat) zaviněn zatím docela navyhovující nahrávací technikou.Jinak díky za veskrze kladný koment.

Micanek:
S Demonem Albarnem se samozřejmě srovnávat nechci...to ne...(i když sem slyšel co dělal když mu bylo 14 jako mě, a nebylo to o moc lepší :))
Názor ohledně intonace je spíše věcí názoru (a pohledu na hudbu).
Samozřejmě že to neni klasickej krasozpěv...ale to ani v podání Demona.
Osobně si nemyslím, že je hudba jen intonace.
U hudby ale zůstat hodlám.
Ale jak řikám, to je věcí názoru.Ale děkuju za zdravou kritiku..

delay

Příspěvek od delay »

Ty... já začínal asi v 16-ti a zpěv to taky nebyl, akorát sem se toho nebál a tak to trpěli hlavně sousedi. Ono, ani dne s to není o moc lepší, jen člověk už něco prožil a asi se to v hlase odráží. Nahrávky z té doby mám, něco můžeš poslechnout tady:
http://bandzone.cz/thecall (Bylo mi líto to nechat jen na MC).

Třeba ti to zvedne sebevědomí... Měj se.

Odpovědět