Tomáš Lukeš - Ten jedinej
Tomáš Lukeš - Ten jedinej
Zdravim, posílám svůj singl, za každou radu budu rád)
Re: Tomáš Lukeš - Ten jedinej
a chceš nejakou konkrétní radu - nebo i názor líbí-nelíbí ?
Tak nějak obecně 

no mně to připomíná Lunetik - já tenhle druh bohužel nemam rád - takže mne se to nelíbí -ale to je muj osobní názor - co ale jsem za svuj život vypozoroval, tak asi by si to svou cílovku našlo - ale jsou tu lidi co maj za sebou solidní produkci -tak možná se ti k tomu někdo vyjádří no 

V pohodě, beru) Jestli jsi chlap, tak nejsi cílovka 

Spev slaby, hudba odrhovacka, texty.... rather no comment. Celkovo dost slabe.
jestli je to amaterske domaci cviceni, tak je tam spousta pozitivniho, z ceho se da odrazit do budouci kvalitnejsi produkce. jestli to ma bejt hotovej produkt urcenej pro ceskej eter, i presto, ze je to odrhovacka a neni to vybrouseny (a frazovani mi prijde az komicke - naivni a amaterske), to snad i muze uspet. u nas totiz clovek nikdy nevi, navic i obecne (nejen u nas) je masova zabava vetsinou naprosto bez vkusu.
kazdopadne je to presne ten druh hudby, kterej bych opravdu nechtel, aby se na me od nekud valil a delal si prostor v my hlave. pro me osobne, je to uplne zbytecna hudba. taky nechapu, ze se dela hudba uz primo pro ty s vaginou, nebo s pindikem - nedovedu si predstavit, ze bych mel takhle neco delat. ale ono jde o to, proc veci delame, ze?
doufam, ze se te z toho nic nedotklo. absolutne nemam v povaze utoceni
za to se snazim bejt co nejvic uprimnej a nebejva to vzdycky prijemny...
kazdopadne je to presne ten druh hudby, kterej bych opravdu nechtel, aby se na me od nekud valil a delal si prostor v my hlave. pro me osobne, je to uplne zbytecna hudba. taky nechapu, ze se dela hudba uz primo pro ty s vaginou, nebo s pindikem - nedovedu si predstavit, ze bych mel takhle neco delat. ale ono jde o to, proc veci delame, ze?
doufam, ze se te z toho nic nedotklo. absolutne nemam v povaze utoceni

No je ti jasny, ze holky maj rady bud hrdiny a nebo tragedy..
Zoufalce, ktery jsou submisivni moc ne, takze se asi tvuj singl miji ucinkem.

Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Důležité je, o co tu opravdu jde, a proč se tohle vůbec spáchalo.
Čiší na mě z toho ukrutná prvoplánovitost, korunovaná amatérismem.
Pár nezletilců a kamarádů ve tvém okolí možná ohromíš,
možná bude i něco na "večer".
Takže záměr asi vyjde.
Slyšet bych to z jakéhokoliv média nechtěl a určitě ani neuslyším,
takže jsem v tomhle směru tak nějak v klidu.
( prosím Boha abys neměl někde nějakého známého na správném místě
)
Jaká je vlastně ta tvoje avízovaná cílovka ?
Dítě (děvče) 12-13 let ? Nebo ?
Jak psal biscuit, pokud je to nějaké domácí cvičení a zábava, tak mír, a je dobře že
místo toho třeba nekradeš kola v parku a neflákáš se u obchoďáku.
Čiší na mě z toho ukrutná prvoplánovitost, korunovaná amatérismem.
Pár nezletilců a kamarádů ve tvém okolí možná ohromíš,
možná bude i něco na "večer".
Takže záměr asi vyjde.
Slyšet bych to z jakéhokoliv média nechtěl a určitě ani neuslyším,
takže jsem v tomhle směru tak nějak v klidu.
( prosím Boha abys neměl někde nějakého známého na správném místě

Jaká je vlastně ta tvoje avízovaná cílovka ?
Dítě (děvče) 12-13 let ? Nebo ?
Jak psal biscuit, pokud je to nějaké domácí cvičení a zábava, tak mír, a je dobře že
místo toho třeba nekradeš kola v parku a neflákáš se u obchoďáku.
-
u takovy pisnicky ani nejak nemam silu psat, co se mi na ni nelibi... proste mi cela bohuzel prijde jen jako kalkul - obdobne tak neverim i vetsine boybandu, v jejichz klipech jezdi nestastne zamilovani chlapci v bilych destem promacenych rozhalenych kosilich na konich na plazi pri soumraku... proste se tomu neda verit - problem vsak je, ze kdybych ti to uveril, tak si o tobe asi nebudu myslet nic hezkyho 

neriesim hudbu, styl, ani zvuk. zasadne a prve, co vadi je, ze ten spev je falosne. a to dost a toto pocuje aj hocikto, co ma bezny hudobny sluch. cize zacal by som prespievanim alebo aplikovanim SW doladovaku, ktory tam sice strasne bude pocut, ale v takomto style sa to vacsinou prezentuje ako umelecky zamer
. dalsie co neni vobec dobre je frazovanie - spravne zadelenie slabik a slov do rytmu. na tomto sa tiez velmi rychlo pozna zaciatocnik od profika, co uz ma so spevom viacej skusenosti...
inak okrem toho to na mna neposobi ovela horsie, ako podobne "naozajstne" nahravky, takze asi je to teda OK a bolo tam odvedene kopec aj dobrej prace - asi, lebo inak sa v takej hudbe moc nevyznam

inak okrem toho to na mna neposobi ovela horsie, ako podobne "naozajstne" nahravky, takze asi je to teda OK a bolo tam odvedene kopec aj dobrej prace - asi, lebo inak sa v takej hudbe moc nevyznam

Haralambos: Stotožnuji se bohužel s tvým komentářem. Písničky tohoto typu by měly být směrované nejspíš někam na Očko hits, nebo jak se to jmenuje, jak tam lidi píšou sms a generátor tam hodnotí, na kolik procent je to sexy
, ale na to je to zase až moc amatérský a řemeslně nedodělaný. Každopádně věřím že s tím někde pochodíš ale nebude to electrozone 

Haha, nečekal jsem, že spustim takovej flame
Tak nějak ve stručnosti - narážky na Lunetik a podobný jsem samozřejmě čekal, je to mainstreamovej pop, jde prostě o otázku vkusu (nebo nevkusu?
) Samozřejmě člověk neskládá předem s jasnou vizí, kdo to bude poslouchat, ale z vlastních zkušeností přece dokážete odhadnout, jaká bude asi nejpočetnější skupina, který by se to mohlo líbit, to snad uznáte. Nevidim na tom nic zase tak špatnýho, d&b artists taky zřejmě nepočítaj s náklanností důchodců, ale spíš s podporou mladejch s určitym lifestylem a nejsou proto přece vypočítaví hajzlové
Zpěv si myslim falešně není, šlo to přes několik lidí, který maj myslim odbornost na to, aby to posoudili a problém nikdo neměl. Spíš mi šlo o rady třeba z hlediska toho frázování, řemeslnýho zvládnutí atd. který tu někdo zminoval. Ale jinak děkuju za reakce a čas)

- ReaktoplazmAR
je to pejka, vzhladom na cielovku tomu nič nechýba.. snad len nejaký mocinky krásnej videoklip
Su tam miesta, ktore su falosne az to taha za usi. Frazovanie nevypracovane. Dikcia problematicka, niekedy je tazko rozumiet textu, co v tomto pripade ale nebude na skodu
. Zvuk slusny. Co sa tyka hudby ako takej, obavam sa ,ze je zo sudka ,co ma schopnost napomahat v kazeni hudobneho vkusu (uz znacne pokazeneho) v danej cielovej skupine. Preto by som bol opatrny.

Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.