me to spis prijde jako ebm s prvky breakbeatu
hezky
hele co je subbasa? libi se mi, taky se mi libi na kolik si ji dal (decentne - akorat), jen se mi zda trosilinku rozplizla - chtel bych to slyset na velkym soundu, tam by se to ukazalo asi vic... ale mozna mlzim (posloucham to na sluchatkach)
ehm chtel bych to remixovat.... libi se mi to moc posloucham to uz potreti
Biscuit: jestli myslis to co jede od 9. taktu, tak to jsou samply. Kdysi jsem koupil ceske sampl cedo "Analog age" a je to :/A-Basses/vol12/support subbass/SUP A1,A2,C1,C2,Dis,Fis....
Ta druha temna basa je NL3.
Biscuit: 30k. Mezi svatkama byla moznost za 23k, 20km od nas. Tehdy jsem ale potreboval kerky na rozjeti dalsiho kseftiku. Definitivni rozhodnuti padlo po ukazkach, co tady daval Ekeaze.
o tom za 23 vim, kontaktoval jsem toho typka. bohuzel do ostravy se mi nechtelo... navic mam ted ty penize na vira, kterehoz upotrebim vic, jestli se ho dockam.
je to hruza, ted uz jsem psal primo access, cekam uz docela dlouho...
Ahoj Tome. Poslouchám to na BMA. Krásné stereo! Má to dobrou dynamiku. Akorát mi nesedí ten tenkej lead, co je tam od začátku. Ale dost jsi se posunul. Gratuluju!
Hmm, no zvuk to ma dobry, fajne syntaky ako maju byt (to je virus?), ale tie bicie mi tam do toho nejak zvukovo nesedia, maju mozno prilis akusticky charakter k tym syntakovym zvukom...takze jedine velke plus su tie synth zvuky, ktore su chutne...co sa tyka ale kompozicie, nie je tam nic co by ma nejak viac zaujalo, sorry...
Ekeaze: je to fakt skvelej syntak. Po prvnim seznameni si rikam ze je to pekna sracka pro barove sudlaly , ale cim vic do toho pronikam.......
Da se na nem vsechno, co na NL2 plus nove veci, treba ty atmospheres.
Peteness: Presne tak .... Na prvni poslech je NL3 nic moc a jeste kdyz clovek musi projizdet nektery ty divny tovarni presety.... ale po delsi dobe clovek pozna, ze je to jeden z nejlepcich syntaku co existuje (jeste kdyz se pak naefektuje, tak je to mega nejlepci)
Teda... já jsem slyšel že NL3 je úplně něco jiného než dvojka. Sám mám na 2X spadeno, že si ho časem koupím. Chcete říct že z NL3 dostanu to samé jako z NL2 + něco navíc? To se mi nějak nezdá...