TommyB - Saskia-TheOne-remix
TommyB - Saskia-TheOne-remix
Zdravim vsetkych a davam k dispozicii na celkove zhodnotenie tento track ...
SaskiaTheOneBollosDanceRemix.mp3 co sa tyka zvuku, robil som to na sluchadlach, pretoze nie som momentalne doma, takze ani neviem ako to hra na poriadnom systeme ... medzery v mixe urcite budu ... dakujem vopred za vsetky nazory ...
SaskiaTheOneBollosDanceRemix.mp3 co sa tyka zvuku, robil som to na sluchadlach, pretoze nie som momentalne doma, takze ani neviem ako to hra na poriadnom systeme ... medzery v mixe urcite budu ... dakujem vopred za vsetky nazory ...
Tak diky, ale dufam ze mi k tomu napisete nieco viacej ... som zistil, ked sme ten track vcera pustili v clube, tak to teda nehralo nic moc, oproti ostatnym veciam, hlavne ten vocal sa v tom nejak uplne stracal ... neviem, mozno je tam toho delayu trochu moc ... cakam objektivne postrehy a vopred dakujem za vsetky rady ako to vylepsit po zvukovej stranke ... 

tak som si to vypocul (predtym som asi nejako blbol pri stahovani). nebudem sa vyjadrovat k zvuku, bo som hluchy jak poleno, no muzicka fakt super, jedna z najlepsich (ak nie naj) novych trackov na tomto fore...
predsa len je to asi moc prepumpovane... miestami to skresluje... asi vela L2 alebo kieho bazmeku
a namiesto tych tuc tuc bicich by som si vedel predstavit aj nejaky zaujimavy lo-fi rytmus... ako napriklad Tosca
a vatu by som mozno viac vytiahol... no nie som si isty...
predsa len je to asi moc prepumpovane... miestami to skresluje... asi vela L2 alebo kieho bazmeku
a namiesto tych tuc tuc bicich by som si vedel predstavit aj nejaky zaujimavy lo-fi rytmus... ako napriklad Tosca
a vatu by som mozno viac vytiahol... no nie som si isty...
nieco som zachytil cez moje B2031 a tak som na to hodil Voxengo SPAN (spektralny analyzer) a oko mi dalo zapravdu. tipujem, ze na PA v tom clube, kde to pustal, prerazali prave spodkydano píše:Nekcem byt OT, no ako zistis takuto informaciu? to pocujes, alebo si to pustis na niecom s EQ?Poshook píše:- pod 50Hz toho mas vela
Dakujem za vsetky odpovede ... nedostatky sa budem snazit doriesit
... btw. remixy, ktore postupili do dalsieho kola rmx competition (7 z celkoveho mnozstva 760 zaslanych - pre toho komu sa to tam nechce vsetko citat
) mozete checknut na stranke www.slskrecords.com ... a komu sa bude chciet, napiste sem, ktory z nich sa vam najviac pozdava .. cheers