Tomy .45 - All Yours [ft. knowkontrol]

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
tomy45

Tomy .45 - All Yours [ft. knowkontrol]

Příspěvek od tomy45 »

Zdravicko,

dalsi pocin, taky iny...

Fractal

Re: Tomy .45 - All Yours [ft. knowkontrol]

Příspěvek od Fractal »

moc dobre, fakt moc dobre, subjektivne je zpev trosku moc, me by sedel vice v pozadi, ja tenhle moderni "teploušsky" (tim se nechci nikoho dotknout) zvuk elektroniky nemam moc v lasce, ale tenhle song je tak dobre udelany, ze se mi to libi se vsim vsudy

biscuit

Příspěvek od biscuit »

je to prijemny. vadi mi tam jen ty rozladeny oscilatory (neprijde mi to asi dostatecne cool, abych to treba sam pouzil jako nevsedni sound) a taky bych chtel slyset trosku vic krupavej a procistenej zvuk, ale to je samozrejme prani, ne stiznost ;-)
edit: wavka je na poslech prijemnejsi - vzdusnejsi a cistejsi - jake to prekvapeni :-)

dendy

Příspěvek od dendy »

moj comment si k tomuto dostal uz davnejsie ked si to mal rozrobene.. fakt super vec, ale podobne ako bisucit nepaci sa mi ten rozladeny zvuk na zaciatku, znie mi lacno.. mozno keby tam bolo v unisone pridanych viac hlasov a naopa trochu menej rozladenie tak by to nabralo uplne iny rozmer ale to uz sa nedozvieme :-)) inak supe vec, palec hore, si makac

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

pre mna je to rozladenie celkom fajn okorenenie toho tracku (pride mi take naschval naivne, to sa v synthpope nosí :-), zvukovo ma to baví, štylom ma to mína ale ako celok je to imho vydarené

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ta hrana ked chcete ist svojim vytvorom smerom nejakeho experimentu vs este stale v norme je kua velmo tenka. Sem-tam to smykne uplne vedla, sem-tam nie. A kazdy ma imho inu predstavu a ine schopnosti to aj zrealizovat, napad je na hrane vzdy. Teda, aspon u mna. A ano, ista kvazi naivita a opat vs. nieco este stale v norme a pocuvatelne... to je ale vzdy tipovacka ako swina. Najma ak ma clovek niekde "tam vzadu" v hlave iste predsudky, napocuvane, atd. Kazdopadne som rad, ze opat paci, ved kto by nebol, ze ano :)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

me se ty rozlazene tony prave libi, sednou tam skvele, ani nejsou zas tak rozlazene ze by to pusobilo rusive, proste sirsi unison

jedine co bych asi udelal jinak, ze bych pridal synthy vic do popredi a ubral hlas

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Stalo sa :-) pridal synth, ubral hlas

Odpovědět