Ciao,
tak som sa po dlhsom case hral.
_ tomy .45 - Clown Me
Re: _ tomy .45 - Clown Me
Čau Tomáši. Beru to jako výtvor někoho, kdo už dosáhl dávno určitý zlomový úrovně, takže vypíchnu jen to za mě podstatný (to že je to fajn, a že mám radost, že stále produkuješ je pro mě víceméně samozřejmostí u každýho, kdo se přehoupne přes tu mou subjektivní laťku).
Chybí tomu jeden ždibec agresivity / dravosti / živelnosti - jedno jak to nazvu. Naopak tomu přebývá za mě úplně zbytečnej a otravnej obrazovej doprovod, kterej se zdráhám nazvat klipem a není ani vizualizací (můj názor je, že nějaký abstraktní obrazový cokoliv by udělalo lepší službu).
Jinak doufám, že se dobře daří a pořádně dlouhou dobu to ještě vydrží
Chybí tomu jeden ždibec agresivity / dravosti / živelnosti - jedno jak to nazvu. Naopak tomu přebývá za mě úplně zbytečnej a otravnej obrazovej doprovod, kterej se zdráhám nazvat klipem a není ani vizualizací (můj názor je, že nějaký abstraktní obrazový cokoliv by udělalo lepší službu).
Jinak doufám, že se dobře daří a pořádně dlouhou dobu to ještě vydrží
Re: _ tomy .45 - Clown Me
Brathm ahoj! a dakujem!
Tvoj komentar potesil lahkostou a uprimnostou viac ako hocico ine
Nic viac nepotrebujem.
Ak by som mal byt viac uvolnenejsi, tak... nie som najlepsi, ale nie je nik lepsi
Mam sa tak, ze mam cas sa venovat tomu, comu chcem.
Vdaka za cas, drz sa!
Tvoj komentar potesil lahkostou a uprimnostou viac ako hocico ine
Nic viac nepotrebujem.
Ak by som mal byt viac uvolnenejsi, tak... nie som najlepsi, ale nie je nik lepsi
Mam sa tak, ze mam cas sa venovat tomu, comu chcem.
Vdaka za cas, drz sa!