tomy .45 - Doubt planter
Re: tomy .45 - Doubt planter
Jackies: tak to si sa trafil na 99.9%. Je poznat, ze sa vyznas
replikatory to nebudu, to bolo v stargate
ale fakt, ako postreh si to trafil paradne 
No ono, trocha som moc pozeral stargate atlantis ked som to tvorilhombrefeo píše:jako ze uz replikatori byli natolik replikovani, ze zaplnili cely vesmirny prostor? cool...
tomy: som este 4x upravil ten moj prispevok na predoslej strane 
NO to sme na tom podobne, co sa uhla pohladu tyka. Ano, suhlasim, je to tak, tak to vnimam aj ja. To udrzanie pozornosti - "tazky oriesok" je to umeniebassline píše:Tomy: BTW zkritizoval som ti to, s cim ja sam bojujem...
V posledom case som sa na tracky zacal pozerat ako na akysi minifilm. Zistil som, ze velmi zaposobi, ak v tom najdes nejaku vyrazovost. Aj ked pozeras film, tak sa postupne do toho dostavas. V uvode filmu zistis o co v nom ide. Sledujes, zoznamujes sa. Zaroven ocakavas co bude v nasledujucich scenach. Moze prist prekvapenie, ktore necakas, alebo moze prist nieco co sa da tusit. Sceny graduju, vyvolavaju napatie, zvedavost, ale tak isto uvolnenie, oddych a prinesu nejaky verdikt/koniec , na ktory cakas cely film. Myslim ze podobne by to mohlo fungovat aj v tracku. Aby si si ziskal vacsiu pozornost posluchaca.
Ono umenie zaujat posluchaca je prave v tom, udrzat jeho pozornost. A to je fakt tazky oriesok IMHO. A plati to najma ak chces zaujat sirsiu skupinu posluchacov, nez je posluchac daneho stylu. Ak je song dejovo v jednej rovine, zacne nudit. Ak je komplikovany, tak isto odradi. Ale ak je to spravne vyvazene a da sa tam najst nejaka dejova suvislost, tak to zanecha vacsi zazitok z tracku a bude sa to pacit viac ludom podla mna...
No jo. Len teoretizujem, ale dava mi to zmysel, ked sa nad tym zamyslam ci by to tak fungovalo
Mně se moc líbí ten úvod.. to je nádhernej zvuk.
Zlámaná Zlámalova část je určitě technicky odvedená velice na úrovni , ale už mi to nebere tolik protože to není můj oblíbenej styl..
Každopádně kvalitní práce!
Díky
P.
Zlámaná Zlámalova část je určitě technicky odvedená velice na úrovni , ale už mi to nebere tolik protože to není můj oblíbenej styl..
Každopádně kvalitní práce!
Díky
P.
Dikez
to som mal teda co napisat o svojom mene...
- ReaktoplazmAR
lúbi sa mi to, pripomína mi to dost aktualnych veci čo počuvam (napr. Ex.tension, Monolith). ten začiatok je ale najlepší
podla mna idealne ako soundtrack - fakt hezky. len pre moju informaciu - hentake sa pari aj na parties, ci to je skor na take domace pocuvanie? zaciatok sa mi fakt lubil - dal by som tak 9/10. potom ma to uz az tak neoslovovalo - technicky super, obsahovo viac menej variacie tej temy, ale nejak mi to nevadilo - stale velmi slusne 7/10.
takze u mna celkovy priemer velmi slusnych 8/10 - a to nie je to moja salka kavy
takze u mna celkovy priemer velmi slusnych 8/10 - a to nie je to moja salka kavy
Len na take domace zuvanie
ako v tej reklame
Dakujem, za hodnotenie, koment.
Ale ano drti sa na take nieco aj na party, vid. videa:
Dakujem, za hodnotenie, koment.
Ale ano drti sa na take nieco aj na party, vid. videa:
- Pavel Vantuch
Tome, já budu takovej kladně negativní
Intro super, s tím nemám jediný problém.
Výborná je ta pasáž 1:03-1:26, hodně se mi tady líbí náznak toho motivu, co se pak rozjede na 1:26. To mi přijde jako prima fór.
1:38 to začíná, tady se mi nějak protiví některé zvuky. Je to subjektivní věc, ale místy mi přijdou takové trochu moc digi. Ale asi je to můj problém, nevím. Psali jsme si o zvucích na FB, jenže já to asi fakt neumím popsat nebo vysvětlit, takže to nepopíšu asi ani tady
Jako komplet se mi to líbí, má to myšlenku. Místy mi to připomíná dema, co pouštějí v noci na AXN Sci-fi, na takovou animačku ideální
Intro super, s tím nemám jediný problém.
Výborná je ta pasáž 1:03-1:26, hodně se mi tady líbí náznak toho motivu, co se pak rozjede na 1:26. To mi přijde jako prima fór.
1:38 to začíná, tady se mi nějak protiví některé zvuky. Je to subjektivní věc, ale místy mi přijdou takové trochu moc digi. Ale asi je to můj problém, nevím. Psali jsme si o zvucích na FB, jenže já to asi fakt neumím popsat nebo vysvětlit, takže to nepopíšu asi ani tady
Jako komplet se mi to líbí, má to myšlenku. Místy mi to připomíná dema, co pouštějí v noci na AXN Sci-fi, na takovou animačku ideální
vypocul som si to so zaujmom cele a je to OK, lubilo sa mi to, aj zvuky fajn, aj atmosfera, aj vsetko 
Je to furt slabej odvar, toho co děláš ted. 
Jen bych zkusil radu : Víc melodicky stavěný základ. Ale to proberem....
Jen bych zkusil radu : Víc melodicky stavěný základ. Ale to proberem....
Pavel: Tak ja som rad kazdemu postrehu. Kazdy nazor mi nieco da. Pri dalsej skladbe, ked clovek tvori, ma to na pamati a myslim, ze ho to posuva vpred.
Rastis: Diky
som rad, ze sa paci.
C9000: Ak myslis ten trek s wobble tak, to dubstep neni
ale pokrocil som 
Rastis: Diky
C9000: Ak myslis ten trek s wobble tak, to dubstep neni