_tomy .45 - filaments

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
tomy45

_tomy .45 - filaments

Příspěvek od tomy45 »

Ciao,

takze sa vyplodilo cosi dalsie, po nejakom case :!:

technostar

Re: _tomy .45 - filaments

Příspěvek od technostar »

Nastupim do autobusu prednymi dverami a zadrzim dych.Utekam v buse az k poslednym dveram a vybehnem von.Zlahka vydychnem.Takto ta skladba na mna posobi,ale ser na mna ja som retardovany alkoholik.

dendy

Příspěvek od dendy »

mne sa hrozne lubi ako robis tie hajtky a perkusie, ze to znie akoby mimo tempo ale nieje to mimo tempo .. to sa musim naucit, fakt dobre !

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Já nevím. Nevím co napsat. Je to dobré a nemám k tomu asi žádné připomínky, ale zároveň mě to nějak nechává chladným. Nejvíc to ve mně vzbuzuje pocit, že to patří k nějaký cyberpunk post-apo scéně...

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Dik za vypocutie.

@techostar
zaujimave, na mna posobi rovnako, len iny dopravny prostriedok :)

@dendy
polyrythm, alebo uz len 2 sposoby ostavaju... 1. skusas kym to nepojde tak, aby to tak znelo, 2. zabijes kopu casu kym to pojde :D
ja to kombinujem :D

@biscuit
Mna uz posledne 2-3 roky nechava chladnym kazda hudba. To, co kedysi "zahrialo" uz je teraz "oldskuul" a uz sa to nenosi :-)
Trochen ma vyviedol z miery soundtrack DUNA co sa sound designu tyka, napad. Ale mozno to je aj vekom, bohvie :)

dendy

Příspěvek od dendy »

> Mna uz posledne 2-3 roky nechava chladnym kazda hudba. To, co kedysi "zahrialo" uz je teraz "oldskuul" a uz sa to nenosi

ja mam opacny problem mna z novej hudby bavi vsetko mozne od chillutu cez prgressive house, techno, psytrance az po hardcore .. a potom neviem co skorej, najradsej by som
robil vsetko :-)) stale sa musim krotit ze vsak nemusim sa snazit aj robit kazdu hudbu co sa mi paci, staci ked nieco “len” pocuvam

geomystery

Příspěvek od geomystery »

Hudebne vyborne. Zvukove bych tam dal vic tranzientu a min tela. Jenom o trochu, aby to neztratilo hustotu, ktera tomu slusi.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

dendy píše:
26 úno 2023 11:48
mne sa hrozne lubi ako robis tie hajtky a perkusie, ze to znie akoby mimo tempo ale nieje to mimo tempo .. to sa musim naucit, fakt dobre !
No to som oskusal raz dokonca aj v NanoStudiu 2, urobis si klasicky beat na 4/4 v piano rollke, a ked si s nim spokojny, tak si zmenis rozlisenie na dajme tomu 2/3 ci 6/8 a pridas hajtky, alebo ine veci, je to trocha asynchronne a cool.

dano

Příspěvek od dano »

Mne sa to paci, sadlo mi to atmosferou hlavne. Viem si to predstavit do nejakeho dokumentarneho filmu typu Powaqqatsi. Cely cas som mal pred ocami sekvenciu prudenia davov napriklad po Manhattane.

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Je to výborné a výborně se mi to poslouchá a poslouchalo!

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Som cakal, ze si mozno presiel nejakym prerodom, ale nie… A uz vobec som necakal vykradnuteho Collidera. Asi si sa v tom zacyklil uz do takej miery, ze je tazke sa z toho dostat von. Mas talent, ale nevies najst smer. Skoda. Ber to odo mna ako snahu vyprovokovat ta k nejakemu vyvoju.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Priznam sa, ze neviem aky postoj zaujat k tvojmu komentaru. Nech by som napisal cokolvek bolo by to brane ako negovanie tvojho tvrdenia.
Jednoducho robim to, co ma bavi a mozno to vyznie divne, ale z 70% vsetko robim tak, aby sa to pacilo mne :-) ambicie nejakeho elektronickeho leadra a pod., nemam.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Ten začátek je prostě bomba a pak už se jen usmívám protože je to jasné: poznávám s jistotou tomy .45, nespletl bych si to s níčím jiným :)

Moc toho na vytýkání není, snad jen že kick by mohl být celkově více objemný?

dendy

Příspěvek od dendy »

suhlasim s tym kopakom .. pri prvom pocuti som sa sustredil skorej na ten pulzujuci bass / lead oplus som tompocuval na apple airpods ktore obedne peidavaju kicku, ale na lepsich sluchatkach aj bednich hej, ten kick by chcel teosku pridat

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Hmm, zrejme to bude dlzkou kick-u ako takeho ako hlasitostou. Ale mne to prislo, ze to "bucha" fajn. Resp. asi naj mix, ktory sa mi podaril :-) Monitoroval som to na viacerych sluchadlach... monitory adam audio, co mam. Neviem, ci ma este zmysel sa k tomu vracat, vseobecne, neni to myslim bordel mix a ujde to.

Odpovědět