tomy .45 - Ghoul Party
Re: tomy .45 - Ghoul Party
tak vyndavacka - to je prece jasny
proste pecka
ctrl-c + ctrl-v to je snad taky jasny, neco jako +1
no a hombrefeovi zase nerozumim ja... prece to, ze se ti nelibi styl neznamena, ze je ten track spatne. podle me je to dobra prace tomy, jen bych malilinko odbrousil a pridal ve stredech trosinku vic masa.. pocitove mi to prislo takovy propadly.. ale na tvou obranu, kdyz jsem poslouchal glitch mob, tak u nekterejch tracku maji stejne prikastrovany stredy a rezavy trosku taky. v jinejch kde maj treba nejaky piano, nebo kejtru, tak je to ok (dle myho ucha).

ctrl-c + ctrl-v to je snad taky jasny, neco jako +1

no a hombrefeovi zase nerozumim ja... prece to, ze se ti nelibi styl neznamena, ze je ten track spatne. podle me je to dobra prace tomy, jen bych malilinko odbrousil a pridal ve stredech trosinku vic masa.. pocitove mi to prislo takovy propadly.. ale na tvou obranu, kdyz jsem poslouchal glitch mob, tak u nekterejch tracku maji stejne prikastrovany stredy a rezavy trosku taky. v jinejch kde maj treba nejaky piano, nebo kejtru, tak je to ok (dle myho ucha).
slang 
Jo, teraz uz tomu rozumiem
ono je to take ostre z casti aj pre to, ze je to tak natlacene. Este to skusim troska obrusit, ubrat plyn
ano, stredy maju glitch mob utiahnute. Asi to dava zmysel ked je tam tolko piliek.
Kazdopadne dakujem za postrehy, komenty.

Jo, teraz uz tomu rozumiem

Kazdopadne dakujem za postrehy, komenty.
ja jsem se nesnazil ani nahodou naznacit, ze na tom tracku je neco spatne (anebo vsechno). jen si myslim, ze jeden takovy pocin je az prilis a ted zase neco jineho (z producentskeho hlediska videno)...biscuit píše: no a hombrefeovi zase nerozumim ja... prece to, ze se ti nelibi styl neznamena, ze je ten track spatne.
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
parada dikytomy45 píše:Vytvorim si rack, v ktorom je beat repeater, autofilter, delay, frequency shifter, vsetko nativne ableton instrumenty. Namapujem si to na kontroler, nastavim rozsah hodnot, parametre a maturita sa moze zacat
Tenhle styl mam rad a paradne se ti to povedlo; super k akcnim sportum jako podkladovka, breakdance, atd. Akorat skoda tech 4 akordu, co jdou porad dokola, mas kompozicne na hoodne vic (teda alespon podle me).
No teď už rozumím a částečně i souhlasím, každopádně zas nějak nepovazuju za rozumný tomymu do jeho vývoje kecat. Já jsem právě strašně rád, že se z těch FatBoy retro kousků posunul k naprosto aktuálnímu zvuku i stylu.hombrefeo píše: ja jsem se nesnazil ani nahodou naznacit, ze na tom tracku je neco spatne (anebo vsechno). jen si myslim, ze jeden takovy pocin je az prilis a ted zase neco jineho (z producentskeho hlediska videno)...
takže tomy, opět vyjadruju svůj respekt a obdiv. Každým trackem je na tobě vidět a hlavně slyšet posun B-)
Uz se ti konecne musim prijet podivat pod ruku
Jinak, hudebne me to moc nebavi, ale technicky je to bezvadny.

Jinak, hudebne me to moc nebavi, ale technicky je to bezvadny.
upman: no ja som nazoru, ze tanecna muzika, elektronicka s viac ako 4 akordami asi ani tanecna muzika nie je
alebo som z toho jalito ja
biscuit: pamatam si ako raz si mi, zo zaciatku, tusim 2 roky dozadu. Okomentoval jeden song, ze ten styl je mrtvy
ten fatboyovsky. Zcasti bolo tvoje tvrdenie pravdive, no prave na tych retro kuskoch, postupoch, aranzoch, rytmickych zlozkach je zalozene, podla mna, cele breakbeatove, hiphopove, glitchhopove a cojaviem ake este zazemie. Mne to dalo hodne zrucnosti. Teraz uz viem "ako na to" pri bicich. Prechody, samotny beat atd. Hratky so samplami gitar, basa, vsetko som sa naucil, vlastne na tom. Netvrdim, ze som extra skiller, ale dalo mi to vela. Uplne vsak chapem co si tym chcel povedat
a rozhodne ma to tesi. Mali by sme dat opat kafe a cigo ako naposledy pred 2 rokmi na zraze v BA 
vey: ty chlapiku
to chce trpezlivost a olovenu rit
vediet co na co je, co co robi ako vsetko. Skusat, skusat a skusat. A mat to rad
nechcem polemizovat ci filozofovat o tom nakolko je technika dolezita oproti vkusu, ci fantazii. Ale proste... treba dat tomu na bendzo 
Aj tak ste mi pani polichotili
z coho mam radost a vy po drinku 
Dikez

biscuit: pamatam si ako raz si mi, zo zaciatku, tusim 2 roky dozadu. Okomentoval jeden song, ze ten styl je mrtvy

vey: ty chlapiku

Aj tak ste mi pani polichotili

Dikez
tomy: ver mi, ze kdyz jsem te kdysi trosku po oxyygenovsku prudil, tak jsem chtel, abys svoji uz v ty dobe celkem nadejnou tvorbu, posunul do soucasnosti a tim udelal ze srandy seriozni vec 
na setkani se tesim.. az bude hezky, mohli bychom zase neco vymyslet - klidne u vas - rad cestuju (i kdyz po d1 me to celkem stve)

na setkani se tesim.. az bude hezky, mohli bychom zase neco vymyslet - klidne u vas - rad cestuju (i kdyz po d1 me to celkem stve)

mesto mody?!?
zase vedle...

A zahrádky na náměstí v Žilině tam v létě žijou rozhodně déle než do 22:00.. Byl sem tam když byl nějakej ten fotbal s Chorvatama ( ne fandit .. )