tomy .45 - Hip is punked!
Re: tomy .45 - Hip is punked!
Ano, mas pravdu. Palookavile je squely
Aj ked ten zvuk co byval vtedy uz neni IN a celkovo i zaner. Asi by som mal zacat pocuvat nieco co teraz bezi
Neviem ci si pocuval The BPA ale hoci ma v tom prsty fatboy, sound uz je uplne inde a uz to tak nebavi.
Na trendy klidně kašli, dělej to, co tě baví.
Mě třeba nic neřiká ani Fat Boy, prostě nějak nemůžu ty náhlý změny, střihy a milion nesouvisejících zvuků v jedný věci... Je to pak prostě jako na pouti a člověk se nemá čeho chytnout. Nicméně určitě má smysl to, co děláš, když tomu sám věříš.
Mě třeba nic neřiká ani Fat Boy, prostě nějak nemůžu ty náhlý změny, střihy a milion nesouvisejících zvuků v jedný věci... Je to pak prostě jako na pouti a člověk se nemá čeho chytnout. Nicméně určitě má smysl to, co děláš, když tomu sám věříš.
jj. je to taky Fat Boy like style. niektore motivy fakt pekne. aj zvuk. ale "too many notes..." 
proste chcelo by to viac monotonnosti. lol
a este ja osobne nemusim tie "crosove" gitary
a kusok mi pripomenul dokonca Civavu
proste chcelo by to viac monotonnosti. lol
a este ja osobne nemusim tie "crosove" gitary
a kusok mi pripomenul dokonca Civavu
hele mne se to zvukove libi, prijde mi to jako kdyz zkousi nejaka grunge kapela v plechovy garazi - celkem mi to k tomu stylu sedi.. hudebne je to na muj vkus porad ujety, ale uz to alespon neni takova groteska jako nektery starsi veci co jsem od tebe slysel 
biscuit píše:hele mne se to zvukove libi, prijde mi to jako kdyz zkousi nejaka grunge kapela v plechovy garazi - celkem mi to k tomu stylu sedi.. hudebne je to na muj vkus porad ujety, ale uz to alespon neni takova groteska jako nektery starsi veci co jsem od tebe slysel
Az po posledne slova si to vkusne vystihol, ale s tou groteskou si ma najprv rozosmial, potom som sa uvedomil a povedal som si: no jo, jedu kupredu
Viem, ze si na caj a nie na kavu