Tomy .45 vs. Metaled - Raise The Kraken
Tomy .45 vs. Metaled - Raise The Kraken
Cafes,
saleny nazov, ale celkom som sa s tym hral :-] jaka je ta moja prisera? :-]
saleny nazov, ale celkom som sa s tym hral :-] jaka je ta moja prisera? :-]
Re: Tomy .45 vs. Metaled - Raise The Kraken
Ten beat je dost prekomprimovany, pre mna je to az skaredo plochy zvuk, najma ten snare zneje ako ked cez lekvarovu buchtu prejde parny valec :-/
@tomy - prisera je svojska a agresivna
a to je super!
@bassline - skladba je celok, nie iba snare.

@bassline - skladba je celok, nie iba snare.
lavender : dala zabrat, dikz.
bassline : jediny kompresor je na sidechain. nikde inde na ziadnom bus-e ani masteri. Je to len taky snare. Vsetko som sa snazil obalkovat.
:-] diky
bassline : jediny kompresor je na sidechain. nikde inde na ziadnom bus-e ani masteri. Je to len taky snare. Vsetko som sa snazil obalkovat.
:-] diky
- ReaktoplazmAR
mne to silno pripomína Social Anthem.. tieto dve veci pre mna velmi pozitívne vytrčajú z toho čo som od teba doteraz počul.. s hentým človekom sprav celý album !!! beat je fajny, tažky, vokál pasuje, mjuzik funguje, snad len by sa to mohlo prevalovat po viacerích toninach..
Tam hraje nějaký snare?
Jinak má to něco do sebe, občas bych už přivítal nějakou změnu.
Jinak má to něco do sebe, občas bych už přivítal nějakou změnu.
huste! masox! ten styl hudby vylozene nevyhledavam, nejsem znalec, ale toto mi prijde jako top produkce
rozhodne respekt .. vidim to podobne ako Fractal, na toto mozes byt tomy pravom hrdy
-
Masakrrrr...jen škoda že tak kratké, po tom rozsekanym finale jsem čekal ještě větší náser 

Ejha :-] dakovala... na to, ze sa to kvasilo skoro 7 mesiacov. Celkom narez aj od vas. Strasne dlho som s tym vahal, najma po poslednych komentaroch, ci ten ja som vlastne ja :-]
no uzivaj si ze pytkin je na dovolenke, keby to bol uz by ta urcite zdrbal
))

haj!
dal som to teraz, podarene to je - jedina vec co ma tam troska vyrusila je, ze je to strasne matematicky presne nasekane
ale tak to je subjektif.
dal som to teraz, podarene to je - jedina vec co ma tam troska vyrusila je, ze je to strasne matematicky presne nasekane

I mně se to celkem líbí... Nejvíc ten prostředek.
Co mě ovšem zarazilo je spojení raise the Kraken. Já teda znám pouze release the Kraken
Co mě ovšem zarazilo je spojení raise the Kraken. Já teda znám pouze release the Kraken