zaner: black&white movie soundtrack
toto robim ja a velmi rad budem za vase komenty
Re: toto robim ja a velmi rad budem za vase komenty
ten sum a praskot sa u mna mina ucinkom, pride mi to tam zbytocne. inak prijemna povedzme scenicka hudba. na proste pocuvanie dost nuda.

to je len naloopovana ukazka ci co?  inac, dost sa mi paci klavirna neoklasika a pod. myslim kombinovanu s ambientnou elektronikou alebo reznuta idm. ja som prednedavnom spravil nieco take http://bandzone.cz/0gramofmastering  ale radsej by som bol za klavir do toho ako gitaru

a aj si klikol na to intro ?Krtko píše:to je len naloopovana ukazka ci co? inac, dost sa mi paci klavirna neoklasika a pod. myslim kombinovanu s ambientnou elektronikou alebo reznuta idm. ja som prednedavnom spravil nieco take http://bandzone.cz/0gramofmastering ale radsej by som bol za klavir do toho ako gitaru
jaj sorry, bodlo by tam napisat skip intro  
   tak to je uplne perfektne, akurat trosku prefackat elektroniku do toho, nieco v style Swod, poznas Swod? + este basu do niktorych pasazi

myslim ze uplne vystizne a podpisujem cele... ale hra ti to paradne!kexik píše:ten sum a praskot sa u mna mina ucinkom, pride mi to tam zbytocne. inak prijemna povedzme scenicka hudba. na proste pocuvanie dost nuda.
moc fajn, sorry za to prirovnani, ale nekdy znis jak o'riley, fakt 

praskot a sum je dodanej nejakym pluginem/samplem? Dal bych ho trosku potiseji, rozhodne bych ho tam nechal, ale fakt potiseji, aby se vic pojil se zbytkem a neznelo to jako background loop na tom webu a do toho poustena hudba...

to praskani a sumy jsou nanic.. tady jde snad o hudbu a ne o rusivy elementy.. osobne me to rusi velice silne, az mam chut to vypnout..
u whatever se mi nelibi ten reverb a ten tahlej ton - ble
nekdy mi prijdou prechody trosinku zvlastni a pusobi to na me "nedopilovane". nicmene hudba je to krasna, pro me teoreticky prijemna i na beznej poslech.

u whatever se mi nelibi ten reverb a ten tahlej ton - ble
nekdy mi prijdou prechody trosinku zvlastni a pusobi to na me "nedopilovane". nicmene hudba je to krasna, pro me teoreticky prijemna i na beznej poslech.
pokud praskot, tak by pak i ta nahravka pod praskotem mela znit orezaneji, oldskuulove... jinak je to neprirozene

diky moc za postrehy
je na ten styl ako Swod, Library Tapes, Dictaphone... preto ten praskot a sum (sonic destructor, izotope vinyl) ale je ho tam asi naozaj prilis, vo finalnych trackoch to bude trochu kludnejsie
diky este raz za rady

je na ten styl ako Swod, Library Tapes, Dictaphone... preto ten praskot a sum (sonic destructor, izotope vinyl) ale je ho tam asi naozaj prilis, vo finalnych trackoch to bude trochu kludnejsie
diky este raz za rady
jasne kludne ho tam nechaj pokial bude tichsie a zaroven sa pohras aj so zvukom klavira. lebo takto je klavir cisty nad tym a pod tym praskot. presne ako pise Fractal...