Toxic Elements - Last Summer Night (Melodicky Drum & Bass)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
MARIAN BREZOVAN

Toxic Elements - Last Summer Night (Melodicky Drum & Bass)

Příspěvek od MARIAN BREZOVAN »

Vyprodukovali sme tento melodicky drum & bass track s vokalmi, vypocujte:
soundcloud quality suckz tak tu je aj mp3 v 320kbps: Mix je spraveny naschval tak v pop drum n bass style, teda tichsie bicie aby isla viac do popredia melodia a vokal, celkovo vyraznejsi zvuk na stredoch a vyskach, aby to hralo vyrazne aj na shitnejsich soundsystemoch (male repraciky, telefony, notebooky)
Referencia boli niektore veci z RAM records, Wilkinson - Afterglow, Sigma - Nobody to love co sa tyka mixu, mastru.

PS kto by chcel a mal cas robit remix, napiste :-D (Akykolvek hudobny zaner)

EDIT: Doplnam aj videjko :-)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yobsCDh6RMU#t=12s[/youtube]
Naposledy upravil(a) MARIAN BREZOVAN dne 05 led 2017 17:38, celkem upraveno 1 x.

dendy

Re: Toxic Elements - Last Summer Night (Melodicky Drum & Bas

Příspěvek od dendy »

Aha uz aj sem sa pcha tento clovek, no to je koniec, zachvilu aj z chladnicky vykukne Toxic Elements !!! :P

Moj nazor uz mas, stale plati :palec+: .. mal si sem hodit aj to fajne video ..

MARIAN BREZOVAN

no sak gearslutz a audiozone (ex:electrozone) boli prve music production stranky kam som chodil, este audionet.sk si spominam, tak sa patri udrzovat contact with your roots :-D

gambler

Příspěvek od gambler »

Konecne nova moderna krv na audiozone (no offense k starym panom samozrejme :D )..Super skladba,profi znejuca..palec+: ..Ja by som ten remix aj vyskusal ak by sa dalo?

vasek

Příspěvek od vasek »

Jen jedna připomínka, ale zásadní: dokážu si představit hned několik jiných tanečních rytmů, který by se tam hodily víc. Přijde mi to, jako že ten D&B rytmus je tam nacpanej násilně, protože to tak prostě mělo být, ale přitom se k tomu zpěvu nehodí.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ahoj, je to celkem fajn, ale mel bych par pripominek (snad se neurazis:). Jednak vokal je hrozne usycenej, docela mi to uz vadi. Za druhe me prijde trochu nuda, ze melodie piana jede unisono s melodii vokalu, dokazal bych si predstavit spoustu oziveni, ze se to hramonicky trochu rozlozi, ale to je spis subjektivni. No a pak mi prijde, ze mi chybi pevnejsi pruraznejsi basa hrajici v monu a hlavne trochu rytmicky, mohlo by to mit daleko vyraznejsi groove, kdyby to v basech skoro cely nestalo jen na kopaku. Alespon misty v nejakych brejcich by to myslim pridalo nejaky drive.

MARIAN BREZOVAN

gambler píše:Konecne nova moderna krv na audiozone (no offense k starym panom samozrejme :D )..Super skladba,profi znejuca..palec+: ..Ja by som ten remix aj vyskusal ak by sa dalo?
Dik za feedback, hodil by si mi pls e-mail do sukromnej spravy? Ked budeme mat pripravene vsetky stopy na remix posleme.

MARIAN BREZOVAN

Amorph píše:Ahoj, je to celkem fajn, ale mel bych par pripominek (snad se neurazis:). Jednak vokal je hrozne usycenej, docela mi to uz vadi. Za druhe me prijde trochu nuda, ze melodie piana jede unisono s melodii vokalu, dokazal bych si predstavit spoustu oziveni, ze se to hramonicky trochu rozlozi, ale to je spis subjektivni. No a pak mi prijde, ze mi chybi pevnejsi pruraznejsi basa hrajici v monu a hlavne trochu rytmicky, mohlo by to mit daleko vyraznejsi groove, kdyby to v basech skoro cely nestalo jen na kopaku. Alespon misty v nejakych brejcich by to myslim pridalo nejaky drive.
Dik na to presne feedback je :-D Toto je viacmenej taka popíkova radio edit, jednoduchsia verzia. Keby sa ti chce spravit remix podla tvojich predstav, kludne posleme stopy :-D

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ok, tak posli;)

Odpovědět