UNIFICTION - Srpem me setnes - Palac Akropolis

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Liquid Sound
Profesionál

UNIFICTION - Srpem me setnes - Palac Akropolis

Příspěvek od Liquid Sound »

Ahoj, posilam odkaz na track i s videem. Nutne asi k tomu videt. Jde dost o tu sou. Je to zaznam z Palace Akropolis v Pze do 24 stop. Delal jsem ten koncert, i ten zaznam. Nicemene jsem zaznam uz nemichal. :( Dluzno dodat, ale ze se gig vyvedl. :)

Nevim moc co k tomu rict... Snad jen, ze byste mohli slyset podivne komprimovany piano resp. klaves... Uz source zvuk byl takovy... Kombo behringer s zapnutym kompresorem, nebo komprese v tom pianu... Zpetne uz to neresim. :]

Berte to spis jako zabavu. :) www.unifiction.net

http://rapidshare.com/files/22117015/UN ... Q.avi.html

Cyril

Příspěvek od Cyril »

neslo by to prosim nasdilet jinam nez na ten blbej rapidshare? mame cely mesto jednu ip adresu (czfree) a nemam sanci to stahnout :(

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Moc pěkný video. :wink: Kdyby to bylo opravdu nutný (a bylo by víc zájemců), můžu to hodit na svoje FTP - to musí jet všem 8)

PS: Nikdy bych nečekal, že věty "zase rapid, hoď to jinam..." se dočkám i na eZone.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Shodan: ted ses prozradil :)))

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Cyril: no a teď i ty :mrgreen:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Liquid Sound
Profesionál

Nejsem teď na dobrym připojení - padá, takže to určitě já nikam nepřeložim. :( Sorry.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

dendy

Příspěvek od dendy »

Shodan píše:Cyril: no a te%u10f i ty :mrgreen:
he?? co za konspiracie tu tocite ?

inak to rapidshare je fakt SHIT .. 2x som zle zadal ten kod kontrolny lebo tam maju absulutne zle citatelne sproste oszdobne fonty, zrejme
som si pomyli W s M .. a furt cakat 1.4 minuty.. pekne naprd server teda..

video som stiahol a zhliadol (zaujal ma ten nazov) .. ten typek s motylimi kridla mi dost ulet :-))) celkovo doost velka uchylacina :)))
ale ten typek jake veci robi z hlasom - haluz :)

zvuk je prijemne spraveny podla mna ... pacili sa mi dost bicie - tie maju velmi fajn ...
Naposledy upravil(a) dendy dne 22 bře 2007 08:15, celkem upraveno 2 x.

Liquid Sound
Profesionál

Dendy: Jsou to skoro všichni vzděláním muzikanti. :) Btw. všimli ste si, že na basu je holka? :) Bédovi - Voc, dali nabídku jestli nechce studovat kontratenor (!) ve Vídni na stípendium... Takovejch lidí je, řekněme 5 v EU. 8)

Když bude zájem přihodim ještě klip jinej :D

dendy

Příspěvek od dendy »

prihod este jeden kludne :)

ved mne je jasne ze to nie su nejaky bezdomovci co drzia v ruke prvy krat nastroje - ono zase pocut ze ta uchylnost a divnost je robena ucelovo a umyselne a je tam aj "druhy plan" nie iba prvy :)

kazdopadne pocuvat to dlhsiu dobu asi sa scvoknem :)) ale ako som pisal, fakt klobuk dole pred spevakom co robi s tym hlasom

recis

Příspěvek od recis »

dendy tomu dalsiemu cakaniu si sa mohol vyhnut tak, ze by si dal spät (backspace) a napisal kod spravne ;)
uz taham videjko..

dendy

Příspěvek od dendy »

aha no to ma nenapadlo ze su taky sprosty a nemaju toto osetrene :D co uz s rapidsharom nemam skuenosti vacsinou ked je link na rapidshare tak tam ani neklikam - nemam moc rad tieto "verejne sklady" - neznasam to uvodne preklikavanie sa cez X stranok plnych reklamy a pripadne prihlasovanie sa alebo zadavanie kodov .. ;-)

Shodan

Příspěvek od Shodan »

No, úplně nejjednodušší by bylo použít ten můj odkaz :wink:

Že na basu hraje holka jsem si všiml hned. Vokalista je úplnej šílenec, ale líbí se mi to úplně celý dohromady. :)

Liquid Sound
Profesionál

Tak tady máte záznam pecky z pražského Matrixu. V tomhle už ale krom toho uploadu nemám prsty. :) Asi by vás mohl začátek trochu odradit, ale vyčkejte... :)

http://rapidshare.com/files/22290511/UN ... Q.avi.html

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Hruza :) Ten koncert bych asi nevydrzel :) Ale pekne zaznamenanej zvuk...

Odpovědět