ahoj,tak po par dnoch doladovania som vybrusil toto,kazdy nazor je vitany
Vagi air pump
Re: Vagi air pump
nejdriv jsem slysel daft punk (tron legacy), pak dokonce vzdalene i mariku gombitovu (koloseum)
ale oboji se pozdeji rozvinulo drive neslysenym smerem 
libi se mi, jak ti to hraje, hlavne ze to, co ma bejt nejpevnejsi, skutecne pevny je. taky ocenuju, ze mas smysl pro prechody - asi ti to bubnovani v lese neco dalo... proste ti to slape, coz je alfa a omega tyhle hudby.
na tom ostatnim by se dalo hledat a stourat, ale myslim, ze to neni tak podstatny. je to vicemene vsechno uz jen o vkusu a o tom, jak co na koho pusobi. snad jen obecne bych videl jako moznej smer posunu, kdybys docilil toho, aby se ti to trosku vic prolinalo a bylo to min odsekany (tim myslim jiny nez rytmicky linky - proste ty dejovy). takovy vic liquid, nebo jak to spravne cesky nebo slovensky nazvat
sekej tracky jako bata cvicky, mas imho talent!
libi se mi, jak ti to hraje, hlavne ze to, co ma bejt nejpevnejsi, skutecne pevny je. taky ocenuju, ze mas smysl pro prechody - asi ti to bubnovani v lese neco dalo... proste ti to slape, coz je alfa a omega tyhle hudby.
na tom ostatnim by se dalo hledat a stourat, ale myslim, ze to neni tak podstatny. je to vicemene vsechno uz jen o vkusu a o tom, jak co na koho pusobi. snad jen obecne bych videl jako moznej smer posunu, kdybys docilil toho, aby se ti to trosku vic prolinalo a bylo to min odsekany (tim myslim jiny nez rytmicky linky - proste ty dejovy). takovy vic liquid, nebo jak to spravne cesky nebo slovensky nazvat
sekej tracky jako bata cvicky, mas imho talent!
dakujem biscuit,produkujem uplne volne tak ako to citim,nedodrziavam ziadne sablony ani nekopirujem,vsetky zvuky a melodie v tychto mojich skladbach su vlastna vyroba,dokonca aj kick som si vyrobil vo vst,ide mi o to aby som vytvoril vlastny zvuk,nieco ako podpis alebo ako to nazvat,mozno to pride casom
ver alebo nie,ale pri tejto tvorbe fakt myslim na tie bubny
,si to porovnavam ked vytvorim usek,lebo ked ides bubny dokazes buchat aj polhodinu a stale udrzat pozornost,neviem ci vies co myslim
na bubnoch dokazem hrat so swingom,ale ked nieco nahram do pianorolu a upravim tak to strati tu volnost,ale mozno len stym neviem pracovat
ver alebo nie,ale pri tejto tvorbe fakt myslim na tie bubny
na bubnoch dokazem hrat so swingom,ale ked nieco nahram do pianorolu a upravim tak to strati tu volnost,ale mozno len stym neviem pracovat
asi sa ti podarilo zmenit link, lebo You have not provided a valid SoundCloud URL. Learn more about using SoundCloud players.