Vánoční píseň - Rhytmo Bros a Křečkovi Muži
Vánoční píseň - Rhytmo Bros a Křečkovi Muži
Ahoj.
Tady posilám jen takou silenost, co se nam z legrace podarilo uskutecnit:) minimalne byla legrace..
Jikak tímto přeji hezké Vánoce všem ezouňákům!;)
t.
PS: Nevim, jak to aktivovat do okynka primo sem, kdyby se to nekomu povedlo, byl bych vdecny. Diky moc, t.
Tady posilám jen takou silenost, co se nam z legrace podarilo uskutecnit:) minimalne byla legrace..
Jikak tímto přeji hezké Vánoce všem ezouňákům!;)
t.
PS: Nevim, jak to aktivovat do okynka primo sem, kdyby se to nekomu povedlo, byl bych vdecny. Diky moc, t.
Re: Vánoční píseň - Rhytmo Bros a Křečkovi Muži
hehe, pekna koleda:)
vydrzal som to pozerat do polky .. srandovne mi tam nic neprislo .. zleee..
starneme, kedze suhlasimPytkin píše:vydrzal som to pozerat do polky .. srandovne mi tam nic neprislo .. zleee..
-
jackies
Já to chápu tak, že byla legrace při tom, když to vyráběli.
To si umím představit
To si umím představit
Jasne.) Melo to byt stejne zle, jako klipy a songy podobneho razeni, ktere to melo parodovat. S rozdilem, ze my to nebereme vazne. Cele to dal dohromady kamarad, kteremu je neco ke ctyriceti, tak jsem doufal, ze spis starsim pujde snaz se nad to povznest. Kravina to je, o tom zadna:) To byl zamer.
diky,
t.
diky,
t.
to je tedy parodije hlavně na toto:
V případě odkazu povedené, v případě tvém bohužel nou 
Tyjo. To jsem bohuzel neznal. Co se da delat;)
tome, mne se to libi moc
nevedel jsem ze je bracha takovej soumen, a ze mu nedela problem ani rap ve slovencine 
za me velkej palec nahoru, ja se pobavil a hudba mi neprijde uplne srackova.. nevim jestli je to tim, ze vim kdo jsi a co umis, ale proste nemam s tim zadnej problem
za me velkej palec nahoru, ja se pobavil a hudba mi neprijde uplne srackova.. nevim jestli je to tim, ze vim kdo jsi a co umis, ale proste nemam s tim zadnej problem
Ahoj Honziku. Diky moc;) no, je to takove, jake to je. Profici nejsme a byt to je maglajs narychlo, tak to byl minimalne zazitek, sranda, zkusenost. Tak jsem se chtel jen podelit.
t.
t.
Jste sikovni ... Timto kouskem opet potvrzujete svoji hudebni variabilitu.
Presto Dreamcatcher je pro me stale c. 1.
Presto Dreamcatcher je pro me stale c. 1.
Ahoj Tome. Diky. Dreamcatcher skoncil nakonec v bance pro CT.) snad se mi povedou dokoncit a zurocit i ty nedokoncene veci nekomercniho razu;)
Hezke svatky.
t.
Hezke svatky.
t.
Naše súčasné vianoce sú aj tak len obrovskou tragikomickou paródiou skutočných Vianoc. Parodovať paródiu príde mi "poněkud nešťastným".
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
Paradni, dikec
Sem se zasmal