Vaše NEJ kapela/projekt/interpret
solid steel
ja pocuvam rad solid steel ale mam to len na paskach a sa mi nepodarilo zohnat to v mp3 a som sa uz dost snazil. ak by ste niekto vedeli poradit budem poteseny. misenka@divx.sk
Vypocujte si album Loreena McKennith - The Book Of Secrets (1997) Klobuk dole pred ludmi,ktory to nahravali.Ak Vas nezaujme hudba tak aspon zvuk musi posadit kazdeho na zadok. Tento album ma vzdy vrati do reality ked sa snazim nahradit zvuk ziveho nastoja samplom 
Inak povinne pocuvam pocuvam napr. Dream Theater
Skratka plati pravidlo,ze spickovy muzikanti urcuju aj zvukove trendy.
Ked ma niekto talent tak je to pocut aj na jeho zvuku !!!
Zistujem,ze vsetky projekty ,ktore ma posledny rok prekvapili po zvukovej stranke
boli nahrate v domacich studiach !

Inak povinne pocuvam pocuvam napr. Dream Theater
Skratka plati pravidlo,ze spickovy muzikanti urcuju aj zvukove trendy.
Ked ma niekto talent tak je to pocut aj na jeho zvuku !!!
Zistujem,ze vsetky projekty ,ktore ma posledny rok prekvapili po zvukovej stranke
boli nahrate v domacich studiach !
DM, Camouflage, NIN, Skinny Puppy, Front 242 ale rád si vypočujem Matallicu alebo Rammstein. Mám rád aj klasiku Vivaldi, J.S.Bach alebo Ravel.
V poslednej dobe ale fandím nemeckej kapelke De/Vision a strašne rád počúvam Sonic Mayhem. Sú to fakt zvukový magori. Aj štúdio majú namakané (podľa mňa). Viď link
V poslednej dobe ale fandím nemeckej kapelke De/Vision a strašne rád počúvam Sonic Mayhem. Sú to fakt zvukový magori. Aj štúdio majú namakané (podľa mňa). Viď link
-1. Laska moja, aj hviezdy sa ta boja/asi dusan grun/ - /materska skolka - mala trieda/
0. jozin z bazin /materska skolka - velka trieda/
1. elan /2. rocnik zs/ + ac/dc ...
2. duran duran /4. rocnik zs/
3. sex pistols /6. rocnik zs/
4. pale saints/rezonovali mi/ + other - valentines, mary chain, primal scream, velvet underground, tom waits, hendrix, floyd, zappa+beefheart, PIL, !!!spiritualized+spacemen3!!!! rollins ... prelamovali ma rad radom /stredna skola/
5. Boards of canada/+miliarda inych/ a Robert Schumann /vazna hudba ma dostala na plnej ciare - bach je vsetko, mozart genius, brahms sfericky, vivaldi ozrala... liszt moj prapraprastryko
/ -vyska
6. Mixmaster Mike, q-bert, dj faust, kid koala - scratching - hadam jediny progresivny a zaroven pocuvatelny hudobny smer. Mam casto dojem, ze robit inu hudbu je ako stavat stavby v neo-slohu + pocuvam vsetko, co som napisal /teraz griega a predtym jeep beat collective/
0. jozin z bazin /materska skolka - velka trieda/
1. elan /2. rocnik zs/ + ac/dc ...
2. duran duran /4. rocnik zs/
3. sex pistols /6. rocnik zs/
4. pale saints/rezonovali mi/ + other - valentines, mary chain, primal scream, velvet underground, tom waits, hendrix, floyd, zappa+beefheart, PIL, !!!spiritualized+spacemen3!!!! rollins ... prelamovali ma rad radom /stredna skola/
5. Boards of canada/+miliarda inych/ a Robert Schumann /vazna hudba ma dostala na plnej ciare - bach je vsetko, mozart genius, brahms sfericky, vivaldi ozrala... liszt moj prapraprastryko

6. Mixmaster Mike, q-bert, dj faust, kid koala - scratching - hadam jediny progresivny a zaroven pocuvatelny hudobny smer. Mam casto dojem, ze robit inu hudbu je ako stavat stavby v neo-slohu + pocuvam vsetko, co som napisal /teraz griega a predtym jeep beat collective/
-
- Profesionál
No protože sou to podle mě vykradený tehdejší západní věci - konkrétně na pražácích je to hrooooozně moc slyšet.*wolli píše:Tak jsem oprasil stary Prazaky (prazakum je hej) a rekl bych, ze je to nadcasovy album. Fakt super......(uz sedmej den na spani)
Jinak Gabin, Portishead, Björk, Air a taky DM.

- Pavel Vantuch