Vaše NEJ kapela/projekt/interpret

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
kexik

Příspěvek od kexik »

z takych uplne recent veci sa mi paci trebars Gabin. hrozna pohoda...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

teraz som dosiel najebakany z krcmy a povzbudeny dvanackou som si pustil Sex Pistols . A tak ma napada , ze toto je muzika keru pocuvam od malicka .. Je to to prve , co som zacal vnimat .. Takze to je asi najdlhsie v mojom prehravaci ..

misenka

solid steel

Příspěvek od misenka »

ja pocuvam rad solid steel ale mam to len na paskach a sa mi nepodarilo zohnat to v mp3 a som sa uz dost snazil. ak by ste niekto vedeli poradit budem poteseny. misenka@divx.sk

*wolli

Příspěvek od *wolli »

No to ja rad Visace. Pripada mi, ze z punku jsou nejvic napadity a to pocitam i zahranicni kapely, kde jeste jakz takz snesu Dead Kennedys, ty jsou takovy psychedelictejsi...
Jinak to uz psis nakej trashmetal...treba me vzdycky dostanou Korni...

fikfik

Příspěvek od fikfik »

david sylvian :!:
posledny beck
bill frisell
bill laswell
talk talk - laughing stock :!:
Nils Petter Molvaer
...
...
...

Aligátor

Příspěvek od Aligátor »

Já jsem elektronickou muziku začal vnímat s příchodem Depecháků :D

Disorder

Příspěvek od Disorder »

Souhlas...DM měli všeobecně velkej vliv...každopádně jedníčky jsou pro mě trio z Vancouveru:Front Line Assembly, Skinny Puppy a Numb

Drestin Black

Příspěvek od Drestin Black »

Bad Company, Ram Trilogy , EZ Rollers

LUPO

Příspěvek od LUPO »

chronologicky :twisted: Iron Maiden, AC/DC, KISS,(zde nastal zasadni zlom) Nena, Trio, Depeche Mode, Camouflage, Front 242, Frontline Assembly, Prodigy, Underworld, .....

DodoMusic

Příspěvek od DodoMusic »

Vypocujte si album Loreena McKennith - The Book Of Secrets (1997) Klobuk dole pred ludmi,ktory to nahravali.Ak Vas nezaujme hudba tak aspon zvuk musi posadit kazdeho na zadok. Tento album ma vzdy vrati do reality ked sa snazim nahradit zvuk ziveho nastoja samplom :-(

Inak povinne pocuvam pocuvam napr. Dream Theater
Skratka plati pravidlo,ze spickovy muzikanti urcuju aj zvukove trendy.
Ked ma niekto talent tak je to pocut aj na jeho zvuku !!!
Zistujem,ze vsetky projekty ,ktore ma posledny rok prekvapili po zvukovej stranke
boli nahrate v domacich studiach !

*wolli

Příspěvek od *wolli »

Tak jsem oprasil stary Prazaky (prazakum je hej) a rekl bych, ze je to nadcasovy album. Fakt super......(uz sedmej den na spani)

Tamango

Příspěvek od Tamango »

DM, Camouflage, NIN, Skinny Puppy, Front 242 ale rád si vypočujem Matallicu alebo Rammstein. Mám rád aj klasiku Vivaldi, J.S.Bach alebo Ravel.
V poslednej dobe ale fandím nemeckej kapelke De/Vision a strašne rád počúvam Sonic Mayhem. Sú to fakt zvukový magori. Aj štúdio majú namakané (podľa mňa). Viď link

boro

Příspěvek od boro »

-1. Laska moja, aj hviezdy sa ta boja/asi dusan grun/ - /materska skolka - mala trieda/
0. jozin z bazin /materska skolka - velka trieda/
1. elan /2. rocnik zs/ + ac/dc ...
2. duran duran /4. rocnik zs/
3. sex pistols /6. rocnik zs/
4. pale saints/rezonovali mi/ + other - valentines, mary chain, primal scream, velvet underground, tom waits, hendrix, floyd, zappa+beefheart, PIL, !!!spiritualized+spacemen3!!!! rollins ... prelamovali ma rad radom /stredna skola/
5. Boards of canada/+miliarda inych/ a Robert Schumann /vazna hudba ma dostala na plnej ciare - bach je vsetko, mozart genius, brahms sfericky, vivaldi ozrala... liszt moj prapraprastryko :oops: / -vyska
6. Mixmaster Mike, q-bert, dj faust, kid koala - scratching - hadam jediny progresivny a zaroven pocuvatelny hudobny smer. Mam casto dojem, ze robit inu hudbu je ako stavat stavby v neo-slohu + pocuvam vsetko, co som napisal /teraz griega a predtym jeep beat collective/

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

*wolli píše:Tak jsem oprasil stary Prazaky (prazakum je hej) a rekl bych, ze je to nadcasovy album. Fakt super......(uz sedmej den na spani)
No protože sou to podle mě vykradený tehdejší západní věci - konkrétně na pražácích je to hrooooozně moc slyšet.

Jinak Gabin, Portishead, Björk, Air a taky DM. :D

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

:lol: Mrazakum tem je tu ... :lol:

Recoil, Curve, Sneaker Pimps, Kraftwerk, Royksopp a castecne taky teda DM.
Z CZ a SK sceny Priessnitz, EOST, Veneer, Roe-Deer, Tatabojs

Odpovědět