Vibes - In My Life

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Ondrash

Vibes - In My Life

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj lidi. Chtěl bych se s vámi podělit o jednu mojí netradiční věc. Není to klasický Vibes a proto bych rád znal váš názor na tenhle track. Líbí se vám? Jak to zní zvukově? Mám rád atmosféru téhle věci. Jen tak mimochodem... pracovní název byl původně ezonelive a prvotní nápad přišel právě po posledním srazu Ezone. Proto jsem si řekl, že by nebylo od vědi, abych se o ní s vámi podělil. Mějte se hezky a užijte si Velikonoce.

http://www.vibes.cz/mp3/Vibes_-_In_My_Life.mp3

Ondráš

peteness

Příspěvek od peteness »

Připomíná mi to amarouny a CML :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

peteness píše:Připomíná mi to amarouny a CML :)
hehe to je presny :D
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

peteness píše:P%u159ipomíná mi to amarouny a CML :)
co to jsou?

mne to pripomina takovy ty skladby v CT, co bezi, kdyz "Ceska televize hleda chlapce a divky ve veku 9-12 let pro nataceni detskeho filmu Letni dobrodruzstvi. Konkurz probiha ve studio cislo 4, 16.4. na Kavcich horach".

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Obrázek

...financni situace - koruna posilila k Euru o 0,50 haleru, zaziva sve nejvetsi maximum od roku 1997. A ted ze sportu...

Ale vazne, me se to libi. Je to podkresova elektronika, akorat je to po prvnim uvodu uz trochu fadni, cekam ted uz prijde zlom, jeste ne tak ted, mm ne jeste ne, no a pak uz to konci. Chtelo by to trochu zajimavejsi aranz a nejakej hudebni zvrat. Mozna jeste bych poslal pryc tu proflaknutou romplerovou plochu z devadesatejch let. Zvuk mix bych resil az se to dopracuje.

Jinak oiginalni hudbu k cely CT TV maj na strosti sikovny starsi panove ze studia orm. Pokud jim odpustim nehezky pop songy pro helenku, tak hudba k CT TV je proste pro svuj ucel dobre udelana. Nerusi, je konzervativni a sedne k tematu.

MP3 ukazka CT TV -
http://www.orm.cz/www/mp3/Zpravodaj.mp3 ...Ondrash slysim te tam :)
.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

sorry ale ta ceska televize je presna :) Na druhou stranu klobouk dolu, posli jim to a treba si i neco vydelas (myslim to vazne)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Hlasi se CML, tady CML, Zeme v nebezpeci... jj, taky mi to pripomnelo Navstevniky :)
Ale dobry, jako podkres se mi to libi.

WGG791

Příspěvek od WGG791 »

Má to moc prudký rozjezd na to že je to víceméně ambientní kousek.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Teda Ondro, vždyť i v punku se používá o jeden akord víc! :)
To je od Tebe hodně netradiční věc - dost nemuzikální. V podstatě jeden nápad pořád dokola s minimálními zvukovými obměnami.
Nevím, na čem to bylo dělané, ale nějak mi ten celkový zvuk nesedí.
Oproti ostatní tvorbě Vibes je tohle tak 50%...

Ta plocha je fakt hrozná
Líbí se mi zvuk bicích
ten filtrovaný analog je to, co mi tam nesedí - čekal bych syrovější zvuk. Jestli je to Juno60, jak jsi ho pak upravoval?
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj lidi, byl jsem teď na víkend pryč. Díky za připomínky. Tudy. Jasně tohle není klasickej Vibes. Je to starší skladba ze šuplíku, kterou jsem měl chuť dodělat, ne předělat... Záměrně jsem to nechal takhle jednotvárné... No nic. Pad je Virus. Juno jsem tady vůbec nepoužil. Filtrovaný analog je VSTi Pro53 a ať jsem se snažil jak to šlo, nebyl jsem schopnej ho vyměnit za nějaký jiný... Je to dost slabej zvuk.

Tak říkáte podkreslovka do Televize, jo? :wink:
Tak to jim mám poslat nějaké CVčko? :lol:

Mějte se zatím fajn.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja nepocuvam nove tracky tuna .. Ale dnes som spravil vynimku (sialene sa nudim u svokrovcov) .. Ako 30s zvuka k zaverecnym titulkom dakej relacie by to bolo super .. Ako vyse 3minutova pesnicka mi to pride divne .. Dako tam postradam uvod, jadro, zaver .. A ked to skoncilo , tak v telke ide rozvijej se poupatko .. Prave kral miroslav doucil hrat na loutne princeznu ten track .. Tu melodiu si pamatam .. Z ondrashovej veci si nepamatam ani notu ..

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

aaaaaaamarouny;))) Parada Ondro

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Pytkin píše:Dako tam postradam uvod, jadro, zaver ..
vidis a tyhle klise ja moc nemusim... uvod, stat a zaver... prave proto v tom kazdy vidi podkresovku, protoze tenhle song ani nic takoveho nepotebuje... je to holt podkres, ktery ja bych klidne do ct poslal...

mimochodem tedka v UK (nevim jestli v cesku taky) frci pisnicka od Robyn, nevim jak se jmenuje, aale videoklip je takovy animovany a ona furt zpiva, ze se nediva zpet... :D A tenhle trek je pro me dukazem, ze v muzice jde furt neco vymyslet... je to vicemenejednoducha hudba, ale je to proste tri minutovy najezd bez vrcholu, ktery mi tam ale na konci nechybi, protoze je vlastne porad tak nejak dramaticky pritomen... fakt zvlastni...

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

http://www.robyn.com/video.html

je to ten with every heartbeat...

Jindrix

Příspěvek od Jindrix »

Ondrash: No, ať to zní komukoli jakkoli, mně osobně při prvním poslechu opravdu vytanul na mysli český seriál "Návštěvníci" :)
I když si i já myslím, že by se to spíše hodilo jako doprovod, než jako sólová skladba.
Myslím, že to za pár desítek minut asi hotové nebylo a zvuk to podle mě nemá špatný. Zajímavá práce s cutoff na těch basech a ani ty synthy mi nezní špatně, spíše vadí, že ty akordy nejen, že se v podstatě pořád opakují dokola, ale převládá v nich moc a moc té disharmonie... Naopak melodie je tam velice málo a rozhodně nejde nazvat "nosnou"... Na to, jak je to v podstatě pořád stejné je to i myslím docela zbytečně dlouhé.
Jak píše Pierre - ani já nejsem na ty šablony jako "předehra - úvod - sloka - refrén - mezihra - sólo apod. apod." - i bez toho lze udělat dobrá skladba.
Každopádně se mi to docela líbí a asi Ti to dalo i dost práce, co...?
Špatné to rozhodně není.

A teď trochu OT, promiňte všichni, prosím:
ECSON WALDES píše: Jinak oiginalni hudbu k cely CT TV maj na starosti sikovny starsi panove ze studia orm.
Jj, Ormovci jsou pořád dobří :)

Odpovědět