Visible (Pierre Savage Remix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
jackies

Re: Visible (Pierre Savage Remix)

Příspěvek od jackies »

Pierre Savage píše:Ty ses neuveritelnej, čéče...
Na tom si zakládám víš :wink:
Ale myslím, že až tak toho jsem neřekl, že bych měl vyvolat u tebe dojem blba.
Jen jeden názor, který si chtěl.

Už jsi začal něco opravdu svého (a pouze ze sebe) skládat, hrát a nahrávat na příště ?
Nebo máš v plánu zase klikat do pianorollu čtvrtky a prznit samoúčelně efektama cizí stopy ?

Zkusíš mi vysvětlit proč tohle děláš ? Pro jaký výsledek.
Jaký to má pro tebe důvod, význam nebo použití ? K čemu to je ?

Zkus to prosím.
Nebo raději ne, stejně bys ten pravý důvod neřekl, protože by tam bylo něco o ženských, kámoších a obdivu a to bys byl zas blbec najednou ty.

Raději nakomponuj něco svého a nezdržuj se s plkama.

jazzym

Příspěvek od jazzym »

Hele , mna tiež inspiruju neiektoré songy , natolko .. že by som ho prerobil najradšej inak , v tom nevidim problem . vyčkaj času .. kým pierre ukáže klasu :D

Pierre Savage

Příspěvek od Pierre Savage »

Jsem 39-ti leta rychlokvaska, ktera dela el muziku asi tak od 16-ti. Podprsenky na hlave ano, to jsem chtel ve dvaceti, kdyz jsme meli kapelu. A svoje veci taky delam, ale to co bych sem ted mohl dat, tak to nemuzu, dokud to offic nebude vyndany... Viz short edits na mym soundcloudu. Tento remix je delanej do souteze a samozrejme, ze si na nem techniku brousim... Stejne jako kazdej hudebnik s kazdou svou dalsi nahravkou. A dal jsem to sem proto, ze jsem chtel slyset nazor lidi z oboru (a ne vest pripitomely hadky se zapsklym typem, co vsechno vi nejlip). Takze: neni to moje nahravka, je to remix (delanej nezavisle na originalu). Diky za vase nazory a (konstrukrivni) kritiku (viz ten coment s basou). Diky :)

Pierre Savage

A fakt nejsem ten typek, co cvrka mysi obdelnicky do pianorollu... I kdyz jednoho takovyho znam... Jmenuje se Skrillex ;-)

jackies

Příspěvek od jackies »

Pierre Savage píše:to co bych sem ted mohl dat, tak to nemuzu, dokud to offic nebude vyndany...
Aha, jasný,ok , budu tedy trpělivě čekat.
Ale jsem starý, tak si pospěš, nemám moc času :wink:

lavender

Příspěvek od lavender »

@pierre savage: tie komentare musis brat tak, ze by si mal byt neskonale rad, ze sa niekto z komunity "znizil" k tomu, aby si tvoj pocin vypocul a dokonca (!) aj nieco napisal! zapis si tento den ako pamatny a sprav si z neho sukromny sviatok. (samozrejme ze to cele myslim ironicky, ale mal som potrebu sa k tomu vasmu dialogu vyjadrit).

lavender

Příspěvek od lavender »

z technickych veci - v tych "refrenoch" sa ti straca ten zensky vokal. taktiez mu chybaju stredove pasma, ide dost do vyskovych.
z mojho hudobneho pohladu - dubstep je vyzuvana zuvacka vhodna do radia europa 2. takze tak ;)

Pierre Savage

to lavender: jojo, mas pravdu... Asi je to tim, ze jsem to prekomprimoval, pulka zvuku mi z tech refrenu tim padem zmizela. A k tem vejskam... taky mas pravdu, michal jsem to na Mackie HR8, ktery mely zapnutej boost na vejskach a ja to "chytre" dal zpet na nula, takze ten mix byl tim padem prevejskovanej... Pak uz jsem na to byl linej to udelat lip :-). Diky... Btw... Dubstep neni mrtvej, ptz to co poustej na E2 by radoby byl dubstep, ale je to disko, ktery dubstep akorat vykrada... (neco jako tendle remix) :-)

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Kur*a to je plkov o hovne. Nebyt moralizovania o moje/tvoje/nase, tak sem napisal rozumne snad len Dendy a lavender. Neni vam hanba?

Ja som si vypocul original, tvoj remix, za mna je to ok. Chyba mi tam obcas nieco na stredoch, nejaky lead, pad, nieco, inak som si to normalne vypocul snad 4x, bez uhony, dokonca ma to hadam aj bavi. Kludne zrele do radia, teraz sa taketo veci dost hravaju.

A mimochodom, ked sme uz pri tych "remixoch", aj ten najvacsi kritik (jackies?) musi uznat, ze voci tomuto masakru Pierre fakt vyrobil vlastnym potom a krvou vlastny track :D
http://www.cilichili.cz/blogy/hudebni-m ... l?bloger=3

Pierre Savage

Diky. Tak tywoe Ondray je hodne hustej... Nejvic jsou na nem asi ty jeho ksandy... :)

Odpovědět