Vlastna produkcia na wareze ...

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
dendy

Vlastna produkcia na wareze ...

Příspěvek od dendy »

Viem ze linky na warez sa sem nepastuju ale ked ako autor pastnem linky na warez kde su moje vlastne tracky, ktore som tam prave s velkym pobavenim objavil, tak snad mi to prejde :-))))

Niektore kusky som myslel ze su na dobro stratene kedze mi kedysi odisiel disk a nemal som k nim nielen uz zdrojak ale ani mp3 .. :-)

http://redmp3.me/album/264577/the-subje ... ation.html
http://redmp3.me/album/264651/coloured-dreams.html
http://redmp3.me/album/2270357/black-hole-storm.html

Po kliknuti na track je tam download :mrgreen:

Nebranim sa ani tomu aby z tohoto vlakna vznikol taky morbidny ulet, ak ste uz tiez niekto nasli svoju tvorbu niekde na wareze a chcete sa pochvalit, nech sa paci :mrgreen:

Stan

Re: Vlastna produkcia na wareze ...

Příspěvek od Stan »

ops. tak alespon jsi nasel ztraceny tracky koukam ze je tam i posledni album z rijna minulyho roku. Jen ze zvedavosti by me zajimalo ci muzes pozadat o stazeni z jejich serveru a jestli ano jaka je pravdepodobna uspesnost.

dendy

Příspěvek od dendy »

No je to nejnaky rusky server tak predpokladam ze by ma mali uplne nahaku :-))) Ale mna to vlastne pobavilo a potesilo .. takze ani nemam potrebu .. smejem sa tomu ..

Stan

Příspěvek od Stan »

cool :wink: tak ja si to teda zdovolenim poslechnu 8) bohuzel nemam v trucovne zadny system momentalne nainsatlovany a ve studiu nemam nic na sezeni krome zidle za mixem tak to poslechnu v klidu alespon na notasu. Diky za link :palec+:

dendy

Příspěvek od dendy »

len pozor.. tie veci su starsieho data (niektore aj 8 rokov stare) .. zvuk casto hodne biedny :-) to je skorej taka kuriozitka :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

kdyby to alespon stohovali v hq :-) clovek by to mohl pouzivat jako takovej backup pro nejhorsi chvilky :-)

charonme

Příspěvek od charonme »

aj mna potesilo ked som nasiel moj album na ulozto, tak som ho rovno dal vo flacu na bandcamp

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja som raz tak našiel ripnute svoje CD, na uložto a ešte dvoch serveroch z ktorých jeden bol ruský a zo všetkých troch to po mojej žiadosti o stiahnutie promptne odstránili.. bolo treba vypísat nejaký formulár, kam som vypísal sice samé výmysli ale pridal som link na moju tvorbu a bolo..

Odpovědět