Tak rozchod není úplně fajn, a každej se s tím pere po svým...že...
Nikdy jsem neměl ambice zpívat, protože to neumím. Ale nikdo není po ruce, takže jsem nažhavil autotune....
Takhle...jestli budete moc remcat, tak to smažu
smazal jsem to
Vytáhněme trapnometry a jdeme na to
Vytáhněme trapnometry a jdeme na to
Naposledy upravil(a) kuba dne 17 pro 2023 21:07, celkem upraveno 1 x.
Re: Vytáhněme trapnometry a jdeme na to
No, nedoposlouchal jsem to. Na mě fakt za hranou trapnosti (i díky obrázkům). Ale nic ti nezazlívám, zvlášť, jestli to posloužilo jako terapie a ulevilo se ti... Sorry za upřímnost.
máš pravdu
Já si to stihl poslechnout. Důležité je, že to poselství šlo cítit. Bolest z rozchodu, rozčarování. A to nejen v samotném zpěvu, ale i v hudbě, která byla řešena celkem chytře. Zpěv by se pár produkčními zásahy dal dost vylepšit, nebyla to žádná hrůza. Chce to hlavně pokračovat. Nenechat se jen tak sestřelit. A už vůbec ne mazat věci. Jedině tím, že tě někdo upozorní na nedostatky, se zlepšíš. Já si myslím, že pochvala je začátečníkovi nebo mírně pokročilému na nic. Jako jo super že se snažíš. Je tam jistý potenciál, ale taky ještě dlouhá cesta.
Kubo, nesmíš hned couvat. Je škoda, žes to stáhnul. Za prvé není třeba se za to stydět a za druhé ses mohl dozvědět daleko víc názorů, než jen ten můj a Fractalův a třeba by to pro tebe bylo užitečný i jinak. Za mě třeba tam byl poznatek, že ten tvůj zpěv by časem mohl i normálně fungovat, kdyby ses ho nebál používat a pracovat s ním. To jen můj zpěv je prakticky nepoužitelnej (bez vokoderu). Na něj ani autotune nestačí
Hele a taky, nebát se bejt trapnej, to chce koule - já je sám na tohle nemám a proto své trapnosti dusím už v zárodcích.
Hele a taky, nebát se bejt trapnej, to chce koule - já je sám na tohle nemám a proto své trapnosti dusím už v zárodcích.
Pokora. To sa dnes moc casto nevidi... Wow.
Kluci děkuju, ale pravda je, že tohle asi nebyl song, kterej patřil na tyto stránky. To o tom zpěvu je zajímavý.....ale nevím, opravdu jsem musel intonaci silně upravovat, aby to znělo aspoň trochu v pohodě
Tohle forum je tu od toho. V podstatě žádný jiný přínos, než sdílení vlastní tvorby, nebo případné kolaborace nemá.