https://ulozto.sk/!z8vlv5T7bT1L/17-3-10-mp3-mp3
(doplnené 6.5.)
Viem má to svoje chyby. Nisom spokojný s prechodom po prvej pasáži, potom tam je zle nastavený reverb alebo EQ a klavír trochu "hučí". Snažil som sa aj zvukovú kvalitu urobiť slušnú ale ono je to dané samotnými virtuálnymi nástrojmi v softe a kvalitou samplov, ani efekty z toho neurobia niečo čo tam nie je... Program tiež nemá subsonic a externe som to neriešil. Kludne by som išiel aj do 96kHz 24 bit ale neviem či to ten program neumožnuje, alebo to tam len nevidím.
Zabralo to okolo 12 hodín. Viem že som niečo málo urobil ráno a potom asi od 20:00 som na tom pracoval až do rána

Keby niekoho zaujímalo viac tak trávim obrovské množstvo času počúvaním hudby. V tej dobe som počúval hlavne Ellen Allien ale aj Air, Allison Wonderland. Každopadne mám rád staršie veci od Briana Ena. Občas ma zaujmú šialenosti od Elliota Sharpa. Dosť ma zaujal Holger Czukay & U-She - The New Millennium. Ale počúvam hromadu vecí, žánrov, od tých 60. rokov.
Prípadne dlhší zoznam toho čo mám rád: Abusus, Art of noise, Art zoyd, Bill Laswell, Biosphere, Bobby Previte, Brian Eno, Can, Cranes, Damo Suzuki, Dave Brubeck, Dead can Dance (a 4AD celkovo), DG 307, Einstuerzende Neubauten, Ellen Allien, Elliot Sharp, Holger Czukay, Jah Wobble, Jan Garbarek Group, Jean-Michel Jarre, Jimi Hendrix, Joey Baron, John Zorn, Laibach, Laurie Anderson, Led Zeppelin, Massive attack, Michael Wollny, Miles Davis, Miranda Sex Garden, Moby, Nick Cave, Nico, Orbital, Philip Glass, Pink Floyd, PIVIXKI, Portishead, Present, Public Image Ltd, Simon & Garfunkel, Syd Barrett, Technical itch, This Mortal Coil, Tindersticks, Tomasz Stanko, Univers Zero, Velvet Underground, Yes, Young gods.
Keď nesedím v stereu vlastného HiFi od prevodníku po reprobedne tak práve kreslím DPS na nový DAC alebo inú časť retazca. Zaoberám sa kompletne vývojom HiFi techniky vrátane stavby. Prvú vážnejšiu HiFi zostavu som mal asi v 13 rokoch z komponentov DENON. Ale teslu som mal už niekedy v škôlke... Už v 10 rokoch som mal program kde som skúšal niečo vytvoriť. Teraz som mal pauzu asi 4 roky. Povedal som si že dám do kopy všetko čo som sa naučil. Virtualne nástroje, efekty, sample - hlas - šepot, basy vygenerované ako sinus cez audacity a upravené a pekne "postriha"... Ako to už býva, nevedel som čo presne z toho vylezie.
Keby niekoho zaujímali iné moje veci tak upnem. Bohužial je to pomerne temné a tažké, myslím to žánrovo asi vela ludom nesadne. Len som to proste nechcel už držať v PC. Predstava ako to dávam na youtube bola tiež divná. Inak neviem kam by som to dal, kde to ukázal. Keď je to blbosť, prosím napíšte to. Za každý názor budem vdačný.