... jinak na mě je to celé moc .. raw .. surové ostré synťáky.. to neposlouchám moc rád.. já bych to všechno na normální poslech hoodně odfiltroval - ale to je jen má osobní poslechová preference... klub by na to mohl hopsat moc pěkně..
vubec mi nevadi, ze je to tak nabrouseny... moc fajn pocin - electro jak ma bejt - myslim, ze by si mel oslovit nejaky label a po lehkejch upravach by se to dalo klidne vydat - drzim palce - tvoje tvorba ma opravdu potencial!!!
micanek píše:vubec mi nevadi, ze je to tak nabrouseny... moc fajn pocin - electro jak ma bejt - myslim, ze by si mel oslovit nejaky label a po lehkejch upravach by se to dalo klidne vydat - drzim palce - tvoje tvorba ma opravdu potencial!!!
Diky, ja to urcite vydam, ale bude to jen digital release na beatport a tak podobne...
fosna nebo CD je zatim pro me asi nedostizne, nikoho neznam a nejsem ten prubojnej typ holt no
...taky se mi to líbí, řízný synthy, to já můžu, ten vokál má trochu přízvuk, kterej ale neirituje (proč ne, třeba jako fronti, ti taky nejsou bez přízvuku), donutilo mě to si to pustit několikrát, na čem jsi to pls dělal?
Jenom tak naokraj:
Byl tady můj malej Jířa (9 let) a ptal se, co to hraju, že by si to chtěl vzít na basket na dvojtakty (každej si tam může nosit svoj CDa). Tě upozorňuju, že je jinak docela přísnej (hraje Prodigy, Korn apod.)
Tempoautomatic:
no... je to delany ve Frutity Studiu 7, basa je waldorf Pulse, ostatni syntaky Roland SH-201, "vokal" nahranej na behringer B-1 rovnou do zvukovky... reverby jsou fruity reverb (ehm) pak je tam sem tam waves C1 a PSP vintage warmer a nejaky prznice... no nic extra proste
vetsina samplu je z Vengeance minimal house sample CDcka:)
jinak teda michano na Tannoy Active v mim naprosto akusticky nevyresenym pokoji
wire píše:Tempoautomatic:
no... je to delany ve Frutity Studiu 7, basa je waldorf Pulse, ostatni syntaky Roland SH-201, "vokal" nahranej na behringer B-1 rovnou do zvukovky... reverby jsou fruity reverb (ehm) pak je tam sem tam waves C1 a PSP vintage warmer a nejaky prznice... no nic extra proste
vetsina samplu je z Vengeance minimal house sample CDcka:)
jinak teda michano na Tannoy Active v mim naprosto akusticky nevyresenym pokoji
Díky moc za info, je to fakt výborný, pěkně to šlape, pěkná práce s tím reverbem taky.