Wire - Such a Crap (short mix)

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
wire

Wire - Such a Crap (short mix)

Příspěvek od wire »

Wire - Such a Crap

prosil bych o nejaky komentar, at uz ke zvuku, stylu, skladbe nebo k cemukoliv :wink:

je to cisty mix se stazenou mastersavli, bez jakehokoliv pokusu o mastering... (tzn. je to potichu)

toxin

Příspěvek od toxin »

já myslím že celkem fajn je to příjemný zvuk si netroufám moc hodnotit ale nic mi tam vyloženě nevadilo...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

ja myslim, ze supr.

ninja

Příspěvek od ninja »

no me by mozna vadil trochu ten hlas, mozna by nebylo marne ho prohnat pres nejaky efekt, treba vocoder... :wink:

toxin

Příspěvek od toxin »

mě se naopak hlas líbyl navíc myslím že je něčím prohnanej...

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

No to sakra že je :D :D

... jinak na mě je to celé moc .. raw :).. surové ostré synťáky.. to neposlouchám moc rád.. já bych to všechno na normální poslech hoodně odfiltroval - ale to je jen má osobní poslechová preference... klub by na to mohl hopsat moc pěkně..

wire

Příspěvek od wire »

je tam smichanej cistej hlas (no zprzenej nejakou distorzi a filtrem) a pitchshiftovanej o kvartu a oktavu dolu :)

jo a je to muj hlas... prisaham ze sem ho pouzil naposledy pac na to asi fakt nemam :o)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Zvlastni zni to blbe az do okamziku kdy se ve 0:31 prida ten super zvuk (nevim z ceho to je) pak to dostane ten spravny smrncovni drive :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

hondzykk

Příspěvek od hondzykk »

peknej hlasek mas :D
se mi to libi

ps: ty synthy opravdu občas říznou do ouška :)

micanek

Příspěvek od micanek »

vubec mi nevadi, ze je to tak nabrouseny... moc fajn pocin - electro jak ma bejt - myslim, ze by si mel oslovit nejaky label a po lehkejch upravach by se to dalo klidne vydat - drzim palce - tvoje tvorba ma opravdu potencial!!!

wire

Příspěvek od wire »

micanek píše:vubec mi nevadi, ze je to tak nabrouseny... moc fajn pocin - electro jak ma bejt - myslim, ze by si mel oslovit nejaky label a po lehkejch upravach by se to dalo klidne vydat - drzim palce - tvoje tvorba ma opravdu potencial!!!
Diky, ja to urcite vydam, ale bude to jen digital release na beatport a tak podobne...

fosna nebo CD je zatim pro me asi nedostizne, nikoho neznam a nejsem ten prubojnej typ holt no :oops:

tempoautomatic

Příspěvek od tempoautomatic »

...taky se mi to líbí, řízný synthy, to já můžu, ten vokál má trochu přízvuk, kterej ale neirituje (proč ne, třeba jako fronti, ti taky nejsou bez přízvuku), donutilo mě to si to pustit několikrát, na čem jsi to pls dělal?

Jenom tak naokraj:
Byl tady můj malej Jířa (9 let) a ptal se, co to hraju, že by si to chtěl vzít na basket na dvojtakty (každej si tam může nosit svoj CDa). Tě upozorňuju, že je jinak docela přísnej (hraje Prodigy, Korn apod.)
:-)

wire

Příspěvek od wire »

Tempoautomatic:
no... je to delany ve Frutity Studiu 7, basa je waldorf Pulse, ostatni syntaky Roland SH-201, "vokal" nahranej na behringer B-1 rovnou do zvukovky... reverby jsou fruity reverb (ehm) pak je tam sem tam waves C1 a PSP vintage warmer a nejaky prznice... no nic extra proste ;)

vetsina samplu je z Vengeance minimal house sample CDcka:)

jinak teda michano na Tannoy Active v mim naprosto akusticky nevyresenym pokoji :)

kexik

Příspěvek od kexik »

fruity reverb je v pohode... na syntaky obzvlast. ovsem nie reverb 2, to je klobasa.

tempoautomatic

Příspěvek od tempoautomatic »

wire píše:Tempoautomatic:
no... je to delany ve Frutity Studiu 7, basa je waldorf Pulse, ostatni syntaky Roland SH-201, "vokal" nahranej na behringer B-1 rovnou do zvukovky... reverby jsou fruity reverb (ehm) pak je tam sem tam waves C1 a PSP vintage warmer a nejaky prznice... no nic extra proste ;)

vetsina samplu je z Vengeance minimal house sample CDcka:)

jinak teda michano na Tannoy Active v mim naprosto akusticky nevyresenym pokoji :)

Díky moc za info, je to fakt výborný, pěkně to šlape, pěkná práce s tím reverbem taky.

Odpovědět