WLW8 - Called Off (video)
-
- Profesionál
WLW8 - Called Off (video)
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 23 srp 2015 10:28, celkem upraveno 2 x.
- Pierre niko
Re: WLW8 - Called Off (video)
Hodně fajn! Palec nahoru a gratulace k úspěchu ve státech!
Je to perfektne!
lubi sa mi to, super zvuk, obraz, dotiahnute.
klobuk dolu!
prajem co najviac takychto uplnych veci!
lubi sa mi to, super zvuk, obraz, dotiahnute.
klobuk dolu!
prajem co najviac takychto uplnych veci!
-
- Profesionál
-
- Profesionál
Gratuluji, a přeji autorům spoustu dalších úspěchů.
Nicméně se chci tak trochu blbě na něco zeptat. Jako stará škola si nedokážu představit, jak taková muzika vzniká. Věřím, že nejsem sám. Nosná melodie tam není, rytmus je "obyčejný", na struktuře taky nic extra zajímavého není, harmonie se pořád opakuje. Ale jako celek to nějak funguje. Mě by zajímalo, jak se u kompozice takové skladby přemýšlí, respektive jak se začne a po čem autor vlastně jde? Díky.
Nicméně se chci tak trochu blbě na něco zeptat. Jako stará škola si nedokážu představit, jak taková muzika vzniká. Věřím, že nejsem sám. Nosná melodie tam není, rytmus je "obyčejný", na struktuře taky nic extra zajímavého není, harmonie se pořád opakuje. Ale jako celek to nějak funguje. Mě by zajímalo, jak se u kompozice takové skladby přemýšlí, respektive jak se začne a po čem autor vlastně jde? Díky.
super, fakt Vam to prajem 

lukasi, nebyly by nejaky informace o projektu? ty se podilis i produkcne, nebo "jen" studiove? a co nejake vesele historky z nataceni 

-
- Profesionál
biscuit: hmm
na to asi nemam ted uplne autorizaci; produkcne - jo. a treba je v tom jeste nekdo, koho znas - kdovi... mozna ukaze cas.
vasek: opravdu se snazim na to nejak kloudne odpovedet, ale nejde to. zkus se treba podivat na nektery ze serie videi 'in the studio with...' na youtube, to je asi nejblizsi aproximace, jak tuhle hudbu lidi delaji...
novej remix:

vasek: opravdu se snazim na to nejak kloudne odpovedet, ale nejde to. zkus se treba podivat na nektery ze serie videi 'in the studio with...' na youtube, to je asi nejblizsi aproximace, jak tuhle hudbu lidi delaji...
novej remix:

jinak musim podotknout, ze ten uk bass/garage deep tam je obtisklej fakt silne a dobre, primery k velikanum z ostrovu necham bejt, ono to ne vzdy musi vyznit jako pochvala (i kdyz ja bych to tak myslel).