Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
Tak mě napadá... možná se to tady už řešilo (v tom případě se omlouvám), ale nestálo by za to, udělat Audiozone responzivní? Tzn. že by se se zmenšující se velikostí okna přizpůsoboval layout. Čtení na mobilu by pak bylo příjemnější... 
Určitě budou existovat už hotová responzivní témata pro phpBB...

Určitě budou existovat už hotová responzivní témata pro phpBB...
Mam dotaz - je nekde psano, ze se nesmi upozornovat na zajimave tipy na nakup pro uzivatele ezone? Ja jen proc mi bylo smazano tema, kde jsem upozornoval uzivatele na zajimave vanocni akce na nakup plug inu, kdyz treba tema na slevy na mobilni aplikace tu jede vesele dal a nidko ho nesmazal 

toto som si tiez v simol dokonca som tam chcel nieco doplnit a potom som to tema uz nevedel najst, myslel som ze neviem hladat
Diky za presun topicu a za navod, kam byl presunut. Ted bude aktualni :c)
Preco mp3 player nezozerie link na mp3 subor z dropboxu ?
Starý mp3 player přestal fungovat, tak jsem našel jiný... můžeš mi sem prosím hodit konkrétní odkaz co nefunguje... podívám se na to, případně zkusím najít jiný... pokud má někdo tip na dobrý player, sem s ním 

Našel jsem tu jeden link na webu a me to jede?
Napr. toto nefunguje
bassline: to asi spis souvisi s nastavenim dropboxu. Protoze kdyz otevru odkaz te prvni mp3, tak se mi otevre webovy mp3 prehravac, ale u toho tveho se mi otevre jen nabidka pro download.
bassline: aha, ono je to videt z toho odkazu. Jde o to, jakym zpusobem to nasharujes. Ja jsem nasharoval primo download link, ty ne.
EDIT: lepe receno misto sharovani souboru musis dat "copy public link".
EDIT: lepe receno misto sharovani souboru musis dat "copy public link".
Jo. Jen tak zkusmo jsem místo "www" napsal "dl" a jako fík.
P.
P.
Tak díky za "vyřešení" problému 

Nefunguje odkaz "Označit všechna fóra jako přečtená". 75% tem ma nezaujima, predtym som to riesil kliknutim na tento odkaz a bol som spokojny... teraz musim otvarat kazdy thread po jednom... diky