User Orchestral
User Orchestral
nemozem si pomoct, ale som presvedceny ze user Orchestral je len ina identita miestneho tunajsieho "matadora" a vznikla len za ucelom podpichovania a provokovania. mozno som len paranoidny, ale ak je tak, verim, ze seriozni admini to vedia odhalit a vyriesit. pretoze ak je tak, tak dakujem pekne za taky hnoj este aj na tomto fore.
Orchestral - ak sa pletiem a si ozajstny nevymysleny typek, sorry.
Orchestral - ak sa pletiem a si ozajstny nevymysleny typek, sorry.
Re: User Orchestral
Napada me uplne to same, kdyz ctu jeho prispevky.
Bratr Symphonic obvinil dendyho, ale Orchestral píše pěkně česky ?
Ještě přijde Choral ? 

ivo píše:Ještě přijde Choral ?

inak ja pouzivam ignorelist na ludi ktorych nazory ma naozaj nezaujimaju a nechcem ich citat .. staci si pridat do zoznamu a prispevky ostavaju zabalane a nezobrazuju sa ..
- Orchestral
Myslim ze to je docela jasny ze jde o recesi, neocekaval jsem ze by mne rozumnejsi cast zdejsi osadky ihned neprokoukla ..
Ja chtel pouze poukazat na absurdity a nesmysly kteryma se to tu posledni dobou jen hemzi (na cele s modrym dablem, ovsem zdaleka ne jen on). Ovsem pokud tahle forma sarkasmu prekazi a je nepochopena, a pouze ja jsem problem a vse ostatni je v poradku, tak koncim. Bohu poruceno.
Ja chtel pouze poukazat na absurdity a nesmysly kteryma se to tu posledni dobou jen hemzi (na cele s modrym dablem, ovsem zdaleka ne jen on). Ovsem pokud tahle forma sarkasmu prekazi a je nepochopena, a pouze ja jsem problem a vse ostatni je v poradku, tak koncim. Bohu poruceno.
rastis : ja som sa hned na to dival .. ale z IPciek sa neda nic odhalit .. Ak je to ina identita niekoho , tak si dava riadneho majzla ..
vsak ono by to aj bolo vtipne, o to pokoj
len zrovna ezone som vzdy mal za forum, kde viac citam, ako prispievam, lebo skratka to tu ma nejaku pre mna zmysluplnu uroven ... 

Tak já nevím jestli má vůbec cenu tady pokračovat a snažit se pomáhat či poradit protože nevíš jestli si někdo kdo nemá co dělat nedělá jen srandu a mrhá časem ostatních. Já témata která nemají co dělat se zvukem či hudbou prostě ignoruju. Jinde by za podobný příspěvek dostal blueevill a jemu podobní ban bez varování pro zachování věrohodnosti fóra.
jo .. len tu je demokracia .. a ked navhnes ban , tak sa najde 20 dobrakov , ktory ho budu obhajovat ..
tebe asi nic nehovori Tor, alebo proxy, staticka, dynamicka adresa. hm, hlavna vec je ze aspon vies co je to IP. s dendym sa potvrdilo nieake ze alterego? dendy, aspon ty ako tester web aplikacii by si to mohol vediet, skusime nieake francuzke, anglicke fora, kde niesu kokotiPytkin píše:rastis : ja som sa hned na to dival .. ale z IPciek sa neda nic odhalit .. Ak je to ina identita niekoho , tak si dava riadneho majzla ..
Mě by opravdu zajímalo kdo takového člena fóra bude obhajovat a jestli je to kvůli jeho přínosným informacím nebo pro pobavení se.
blueevil : podstatne je , ze ta tu mame a vsetko nam vysvetlis ..
bluevil, a co takto okrem IPciek a proxy skusit dostudovat aj slovensku gramatiku a trosku menej nadavat?blueevil píše:tebe asi nic nehovori Tor, alebo proxy, staticka, dynamicka adresa. hm, hlavna vec je ze aspon vies co je to IP. s dendym sa potvrdilo nieake ze alterego? dendy, aspon ty ako tester web aplikacii by si to mohol vediet, skusime nieake francuzke, anglicke fora, kde niesu kokoti

http://italie.orbion.cz/diskuse/proc-js ... py-189125/Pytkin píše:blueevil : podstatne je , ze ta tu mame a vsetko nam vysvetlis ..
u nas je to uplne podobne, vsak Pytkin