2,5 jack redukce k Nokii 3110 classic

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
SadLuck

2,5 jack redukce k Nokii 3110 classic

Příspěvek od SadLuck »

Obrázek

Koupil jsem si nokii, paměťovou kartu, redukci z 2,5 na 3,5 jack ... jenže ten klasický audio jack (napravo) s telefonkem nefunguje (telefon nerozpozná připojení sluchátek a hraje jen z reproduktoru)

To nalevo je konektor k headsetu dodávanému s telefonem.

Nějaký nápad, kde sehnat funkční redukci? Nokia ji samozřejmě prodává, ale stojí asi 500 Kč což mi přijde za redukci k telefonu v ceně 3500 Kč trochu moc.

Našel jsem tohle jenže podle obrázku se mi ten konektor moc nezdá. a pak tohle a tohle jenže ani v jednom případě se nejedná o pražské prodejny a s poštovným to vždycky vyjde přes 200 Kč, což sice asi nakonec budu muset podstoupit, ale kdyby snad někdo věděl o nějaké alternativě v Praze...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

přeoperovat :) nožik plus pajka :)

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

tak o tom už jsem taky přemýšlel, ale tak nějak se mi nechce rozřezávat něco z původního balení, co bych taky teoreticky mohl potřebovat k reklamaci ;) nějakej nápad kde sehnat alepoň ten divnej jack?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Koupit ho od nekoho komu se rozbil kabel (ale konektor zustal v poradku), neumi pajet a tak by ho stejne jinak zahodil.

Treba inzerat, "vykoupim kabel pro nokiu s 2,5 jackem, i poskozeny, cenu nabidnete."

A jeste na spravnem serveru s velkou cirkulaci mobilnich uzivatelu.

No a pak bazary.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Nikdy by mě nenapadlo, že nokia má tolik společného s ženou..

Půl roku jsem se do ní jak debil pokoušel konektor té redukce jen tak strčit.. bez úspěchu, odmítala.. Pak mě napadlo si s ní jen tak lehce pohrát a poškádlit vnější kontakty, jen trošinku, zlehýnka.. ejhle, najednou jí zablikal display a ona konektor přijala. Pak už tam mohl bez jakýchkoli protestů celý a.. sluchátka nejen hrají, ale dokonce ve stereu..

Tuhle předehru sice musím absolvovat při každém zapojení, ale přesto je to úspěch vzhledem k nevhodné velikosti mého konektoru vpravdě nečekaný..

Bohužel mám teď pocit, že mi tahle slečna asi stačit nebude.. oproti lepším MP3 přehrávačům je ten zvuk poněkud .. levnější..

.. A TO TO TRVALO PŮL ROKU!!!!

Odpovědět