2 source vedene do mixaku a prehravane naraz, funguje to?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

2 source vedene do mixaku a prehravane naraz, funguje to?

Příspěvek od Keitaro333 » 07 dub 2008 16:52

Aby som bol presnejsi, viem ze sa to da. Cez jacky mam zapojenu zvukovku z jedneho PC a cez cinche inu zvukovku z dalsieho PC a to potom vystupuje z tych istych monitorov.

Co ma ale zaujima je, ze ci to nejako neovplyvnuje kvalitu zvuku lebo som si vsimol, ze ked tam zapojim obidva source tak sa celkova hlasitost o nieco znizi.

Ma s tym niekto skusenosti?

(mixak mam compact4, zvukovky audiophile 192 a noname onboard, vystup su Adam A7)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 07 dub 2008 17:37

no ovlivnuju sa .. preto to hra tichsie .. rozumnejsie je pouzit iny vstup ? neni iny volny ?

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 09 dub 2008 03:24

to je taky mini mixak (za cca 4000 Sk) takze to nema ine vstupy. To ze su tichsie mi nevadi ale myslis, ze to moze nejako negativne ovplyvnit aj kvalitu zvuku?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 07:54

jak ze nema ine vstupy? pc mozes zapojit na hocaky line in vstup (tape in, return), aj na sable pre mikrofoy, ale musis stiahnut gain na minimum... compact ma vstupov ze az a rozhodne musis tie pecka dat na samostatne vstupy! (teda ak spravne rozumiem ze si zbastlil nejaky Y-kabel)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 09 dub 2008 11:47

kexik : skor si myslim , ze uz ma vsetky vstupy zaplenene ..

Keitaro : napis jak to mas pozapajane .. co je do mixu napichane .. pripadne fotecka nezaskodi ..

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 09 dub 2008 23:27

Jo tak s tym ze to mozem pichnut do hociakeho ineho vstupu a nie len do playback in je to logicke... neviem preco ale vobec ma to nejak nenapadlo :oops: este mam volne insterty aj jeden tape in takze to tam dam. Dik za help

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 09 dub 2008 23:30

tape in je idealny...

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 10 dub 2008 00:53

Ak hovorime stale este o compact 4 tak iba podotykam ze tam nevidim ziaden Tape in.....ma to len Playback in a ten ako som pochopil mas uz obsadeny....takze jedina volba su uz len stereo vstupy, ktore su na compact 4 dva a su osadene cinchami....ak ich mas volne tak smelo do nich....len si ich nezabudni prepnut na line in......

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 » 10 dub 2008 02:21

jojo tie myslim, to by vlastne mali byt tape in (v mode deck)

a inak ak som to pochopil spravne tak vlastne ten playback in ktory ma 2 jack a 2 cinche je vlastne jeden a ten isty input takze preto sa mi tie zdroje bili co?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 dub 2008 07:35

presne... no, bili... ak boli zosumovane cez odporovu maticu (co asi boli), tak sa nebili, ale pochopitelne sa kazdy z nich zoslabil na polovicu. a hlavne nemozes na mixe regulovat ich pomer, co predpokladam ze chces

Odpovědět