http://saitarasoftware.com/Site/Home.html
Myslim, ze tohle je fakt skvely pomocnik, zvlast pro ty co nahravaj casto sami sebe a behaj z mistnsti do mistnosti nebo od mikrofonu ke stolu a podobne.
Asi nejuzasnejsi je moznost pouziti na iPadu a rozsirovani (XT).
cena dobra .. len mne pridu tieto obrazovkove kontrolery trosku od veci .. ako remote control asi OK .. trebars to ovladanie protoolsu , ked je clovek v studiu , to beriem .. ale toto proste realny controler nenahradi .. controler musis citit pod rukami ..
No ja bych to treba vyuzil kdyz nejsem v rezii a v nahravaci mistnosti treba potrebuju doladit osposlech do sluchatek, kontrola mikrofonu, jestli mi to leze do stopy, spustit si sam nahravani a nahrat si kytaru, nebo zpev, aniz by nekdo musel sedet v rezii. Nebo treba mam klapky dal od klavesnice, takze si polozim na ne iPAD a spoustim si nahravani sam a posouvani a nemusim mit nekoho, kdo mi tam bude mackat mezernik, jako ono se vyuziti najde, jako nahradu nejakyho velkyho HUI bych to nevidel, ale spis takovyhleho pomocnika. No poridil jsem si ted iPhona, tak to asi prubnu, videl jsem jeste jeden DAW kontroler na iPhone/iPAD a za nej chteli 80dolaru...
prvni co bych udelal je prodal vsechen hardware co mam, nechal si jenom apl mek buk pro a tady tu srandovni dotykovou kalkulacku, za ty penize bych si koupil letenku nekam na island, do gronska, alijasku nebo novy zeland a uz by me nikdo nikdy nespatril
Fractal píše:prvni co bych udelal je prodal vsechen hardware co mam, nechal si jenom apl mek buk pro a tady tu srandovni dotykovou kalkulacku, za ty penize bych si koupil letenku nekam na island, do gronska, alijasku nebo novy zeland a uz by me nikdo nikdy nespatril
Pytkin píše:tak dajte dake napady , naco by ste to pouzivali ? Ovladanie DAWu ? alebo dakych syntakov ?
napriklad ozvucujes dajaku arenu, koncert atd. a ako zvukar si chodis po arene a nastavujes eq a podobne.. proste postavis sa na dane miesto a pekne si zladis zvuk a v ruke ipad
excom : no neviem ci to bude vediet ovladat daku Yamaha LS* alebo PM*D .. Ale tie vraj idu ovladat aj teraz na dialku cez wifi ..
Tranzistor : inak na to dialkove ovladanie dawu od klaves je najlacnejsi kontroler USB numericka klavesnica.. stoji to 5 korun a mozes to mat 5m od pocitaca ..
Ok .. musim povedat , ze viac by sa mi pacilo dake soft ovladanie syntakov .. trebars tych co nemaju vyvedene na paneli vsetky funkcie .. To by som ja osobne vyuzil viac .. Na ovladanie DAWu mi staci klavesnica a na mixovanie mi pride lepsi behringer BCF2000 ..