Tyhle novy akae jsou lakavy diky 24bitum, ale designove bych blil... Vypada to jak vietnamsky autoradio do racku :-/
Zlatej S5000/S6000, skoda ze je 16ti bitovej... AKAI by mel byt bilej, je to proste klasika
To souhlasim, "Z" rada vypada jako TOY.. pro mne je proste neprekonatelnej zvukem i moznostma muj S6000, a ze je jen 16Bit mi nikdy neprislo jako chyba. Proc by melo. 16 Bit je pro sampling naprosto dostacujici. Nedostacujici je pro HDR zaznam ale to uz je uplne jina problematika.
Nicmene akai "Z" je hodne dobrej stroj. nic lepsiho z HW uz nikdo jen tak nevyrobi, protoze uz neni nikdo kdo by to koupil. A kvilu me EMU novej HW "EMULATOR 5" neudela ani AKAI novej "S7000" ...skoda
Ale stejne proc by mel bejt nejakej novej sampler kdyz ty co uz jsou nekolik let na trhu umej vse co clovek muze potrebovat.
Cena je hrozne prehnana, navic je ten boreas v zakladni vybave bez 8 vystupu atd... Z4 ktara je uplne stejna jako tenhle novej model a da sehnat za 500 euro...
ekaaze: a ty umis vyhrat ebay a zaridit ty hovadinky kolem ? nechce se mi do toho kolecka vstupovat kvuli jedny veci ale potreboval bych vyhrat waldorf pulse, nehelpnul bys mi pliis ?
Ja myslim ze bych mohl.... To by sme se museli nejak dohodnou co a jak....
Ale jinak je to na ebay uplne jednoduchy... A zaplatit se da triba jednoduse bankovnim prevodem.. jednodussi nakup neexistuje...
ekeaze: no hej, ale musis byt zaregistrovany a niektori predajcovia lepsich veci chcu aby si nebol ebay novacik ale mal nejake referencie... asi o to neuralovi ide...