Akai MPC 1000 HDD
Akai MPC 1000 HDD
Zdravím.Hodlám koupit tuto mašinku a chci jí osadit HDD a RAMkou.Problém je,že testovaný HDD už se nedají sehnat.
• Seagate - Momentus - ST92011A - 20 GB
• Fujitsu - MHN2200AT - MHN2200AT - 20 GB
• Fujitsu - MHM2200AT - MHM2200AT - 20 GB
• Toshiba - MK4026GAX - MK4026GAX - 40 GB
• Hitachi - Travelstar - HTS541080G9AT00 - 80 GB
Určitě tam můžu nacpat nějaký jiný adekvátní to je mi jasný,ale zkrátka mám strach,aby mi to pak nehodilo nějakou hlášku a já neutratil další penizky zbytečně.Máte tam někdo,jiný HDD než testovaný?Díky Pavel
• Seagate - Momentus - ST92011A - 20 GB
• Fujitsu - MHN2200AT - MHN2200AT - 20 GB
• Fujitsu - MHM2200AT - MHM2200AT - 20 GB
• Toshiba - MK4026GAX - MK4026GAX - 40 GB
• Hitachi - Travelstar - HTS541080G9AT00 - 80 GB
Určitě tam můžu nacpat nějaký jiný adekvátní to je mi jasný,ale zkrátka mám strach,aby mi to pak nehodilo nějakou hlášku a já neutratil další penizky zbytečně.Máte tam někdo,jiný HDD než testovaný?Díky Pavel
Dreamgate
Ja som tam dal nejaku toshibu 40gb a slape to v pohode, pochybujem ze by to bol priamo ten testovany a podporovany model. Myslim si ale ze to je uplne jedno aky disk tam das, to ze to oni podporuju znamena akurat to ze sa mozes stazovat ze mam presne tento disk a nefunguje mi to poriadne a oni sa k tomu musia nejako vyjadrit
Nezabudni ze na HDD do MPC1000 potrebujes ten HDD adapter Akai HDM-10 a OS vyssi ako 2.10
Lubo
Ja som tam dal nejaku toshibu 40gb a slape to v pohode, pochybujem ze by to bol priamo ten testovany a podporovany model. Myslim si ale ze to je uplne jedno aky disk tam das, to ze to oni podporuju znamena akurat to ze sa mozes stazovat ze mam presne tento disk a nefunguje mi to poriadne a oni sa k tomu musia nejako vyjadrit

Nezabudni ze na HDD do MPC1000 potrebujes ten HDD adapter Akai HDM-10 a OS vyssi ako 2.10
Lubo
Elo elo,mam takovy problem s mpc tisícovkou.Doposud mi ho nebyl nikdo schopen pomci vyresit.Ten problem je v tom ze pri ukladani Programu se samply mi to pokazde napíše ''directory error' a neuloži mi to data.Nevim v cem je tento problem,jestli ve slotu,v karte či v samplech,nebo v necem jinem...donedavna jeste slo vsechno v poradku ulozit...ale ted to nejde ani do jedne ze 3 flesh karet ktere vlastnim..budu rad za kazdou pomoc...diky! 

Rad bych se pripojil k poslednimu dotazu. Vymenil jsem MPC 2000XL za 1000ku a za boha nemuzu ulozit praci. Ukladam na CF tak jak jsem to pokazdy delal /Save Programs and sounds/ nic, kdyz ulozim vsechno postupne, tak to zpetne MPC nacte, neleze z nej ale zadnej zvuk - track tam je, z vystupu ale nic neleze.. Budu vdecnej za nazor....