Akai MPC 1000 HDD

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Dreamgate

Akai MPC 1000 HDD

Příspěvek od Dreamgate »

Zdravím.Hodlám koupit tuto mašinku a chci jí osadit HDD a RAMkou.Problém je,že testovaný HDD už se nedají sehnat.
• Seagate - Momentus - ST92011A - 20 GB
• Fujitsu - MHN2200AT - MHN2200AT - 20 GB
• Fujitsu - MHM2200AT - MHM2200AT - 20 GB
• Toshiba - MK4026GAX - MK4026GAX - 40 GB
• Hitachi - Travelstar - HTS541080G9AT00 - 80 GB
Určitě tam můžu nacpat nějaký jiný adekvátní to je mi jasný,ale zkrátka mám strach,aby mi to pak nehodilo nějakou hlášku a já neutratil další penizky zbytečně.Máte tam někdo,jiný HDD než testovaný?Díky Pavel

Venti

Příspěvek od Venti »

Dreamgate
Ja som tam dal nejaku toshibu 40gb a slape to v pohode, pochybujem ze by to bol priamo ten testovany a podporovany model. Myslim si ale ze to je uplne jedno aky disk tam das, to ze to oni podporuju znamena akurat to ze sa mozes stazovat ze mam presne tento disk a nefunguje mi to poriadne a oni sa k tomu musia nejako vyjadrit :)

Nezabudni ze na HDD do MPC1000 potrebujes ten HDD adapter Akai HDM-10 a OS vyssi ako 2.10

Lubo

Dreamgate

Příspěvek od Dreamgate »

Díky Lubo.To jsem chtěl přesně vědět,teď už se nemusím bát,že něco skazím.S tím adapterém je mi to jasný,ale s tím OS jsem to nevěděl.Díky

Venti

Příspěvek od Venti »

Rado sa stalo. Urcite potom vymen OS za ten japonsky.
Neviem ako je to s velkostami, bohuzial to nemam ako a s cim vyskusat.. mam este v notebooku 80tku, ale tu nemozem formatovat :)

hawkens

Příspěvek od hawkens »

O ramkach do 1000 a 2500 pisu ze tam ramky idu iba tie moduly od Akaia, nie prave lacne, pochopitelne. Ale docital som sa uz aj ze niekomu sa tam podarilo rozbehat nejake pocitacove. Tak ak sa niekomu podaria bezne RAMky, napiste sem ake to boli.

emptysound

Příspěvek od emptysound »

bluem

Příspěvek od bluem »

mam jednu otazku - do akeho formatu je dobre sformatovat HDD, ktory dam do mpc1000? nikde som to nemohol najst,... dik.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

bluem : nepoznam MPC .. ale ocakaval by som ze HDD netreba formatovat v pocitaci ale rovno ho treba formatovat priamo v MPC ..

bluem

Příspěvek od bluem »

uz som to nasiel... mam ten updatnuty os, tak som to musel troska dlhsie hladat na mpcfore, ale nasiel som to:) a uz sa to formatuje...

emah

Příspěvek od emah »

pls - pouzivate niekto aj 5400rpm hdd v mpc1000? dnes mi odisiel totiz disk v mojom mpc a potrebujem kupit novy. len 4200rpm ako som mal nikde nemaju, maju vsade len 5400rpm. nejake skusenosti? pls pls pls:)

Bajto

Příspěvek od Bajto »

Elo elo,mam takovy problem s mpc tisícovkou.Doposud mi ho nebyl nikdo schopen pomci vyresit.Ten problem je v tom ze pri ukladani Programu se samply mi to pokazde napíše ''directory error' a neuloži mi to data.Nevim v cem je tento problem,jestli ve slotu,v karte či v samplech,nebo v necem jinem...donedavna jeste slo vsechno v poradku ulozit...ale ted to nejde ani do jedne ze 3 flesh karet ktere vlastnim..budu rad za kazdou pomoc...diky! :)

smog

Příspěvek od smog »

Rad bych se pripojil k poslednimu dotazu. Vymenil jsem MPC 2000XL za 1000ku a za boha nemuzu ulozit praci. Ukladam na CF tak jak jsem to pokazdy delal /Save Programs and sounds/ nic, kdyz ulozim vsechno postupne, tak to zpetne MPC nacte, neleze z nej ale zadnej zvuk - track tam je, z vystupu ale nic neleze.. Budu vdecnej za nazor....

Bajto

Příspěvek od Bajto »

Smog:Ja osobně sem se tímto problémem nesetkal.Jedina vec co me napada je,ze je mozne,ze sis ulozil program s vypnutyma trackama v track mute,jinak opravdu nevím.A koukal ses do seznamu toho programu,na ty samply,ktere sis nahral do tech tracku,které ti nehrají??Nemaš u tech samplů otazník??

Bajto

Příspěvek od Bajto »

Smog:jo a jinak te asi nenapadá v čem by mohla být chyba u toho mého problému ukládání programu?

emah

Příspěvek od emah »

smog: ja to robim tak,ze ukladam celu pamat so vsetkymi nastaveniami. to ma v jednom foldri, kde mam vsetko k tomu tracku. a nemam problem s tym ziadny.

Odpovědět