Akai S3200XL - OS 2.0

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Akai S3200XL - OS 2.0

Příspěvek od a.tom.x » 12 črc 2006 11:13

Nemáte někdo tenhle sampler? Mám starší verzi OS a OS 2.0 z Akai stránky http://www.akai-pro.de/downloads/index.html mi nefunguje. Potřeboval bych uložit funkční OS 2.0 na disketu.


Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 12 črc 2006 17:39

Tam právě OS pro S3200XL vůbec není a ten co je na S3000XL nefunguje (je to btw. ten co je na www-akai-pro.de jako S3200XL)

a hledat to tady http://www.akai-pro.jp/ nějak nezvládám
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 12 črc 2006 18:09

Tak panáčkové mi poslali *.bin soubor, ale obávám se, že se jedná o OS k vypálení na EPROM.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 13 črc 2006 02:29

Zkousel jsi to hodit na disketu? Ja jak mam S5000, tak jsem to hodil na disketu a tu hodim do driveru a zapnu a hned si na ni po zapnuti sahne a natahne system. Zkousel jsi to? Jestli to tak neprobehne, tak asi to bude na prepaleni do Epromu. Ale mam doma jeste Esi-32 od EMU a tam jsem pri zmene OS ty EPromy primo kupoval a menil natvrdo, takze bych rekl, ze to u ty S3200XL bude jako u ty S5000....

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Příspěvek od Tranzistor » 13 črc 2006 02:30

Zkousel jsi ten OS na S3200? Ten tam je...

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 13 črc 2006 09:55

S3200 je jiný OS, nemá cenu ho ani zkoušet. Smyslem OS 2.0 je komunikace s PC přes SCSI (MESA) tu starší řady Akai neumějí.

Disketu MS-DOS Akai S 3xxx nečtou.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

nigol
Příspěvky: 37
Registrován: 17 zář 2002 09:25

Příspěvek od nigol » 13 črc 2006 11:22

a.tom.x: A muzes ten *.bin soubor nekam hodit? Ze bych se mrknul. Je mozny, ze se ten soubor musi zapsat primo na disketu pomoci nejakeho programku.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 13 črc 2006 12:08

ted mi napsali, ze pry to mam nakopirovat na FAT16 formated disk a vlozit do sampleru a loadnout primo. To mi pripada trochu jako blbost, ale uvidime. vecer to zkusim.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

nigol
Příspěvky: 37
Registrován: 17 zář 2002 09:25

Příspěvek od nigol » 13 črc 2006 12:40

a.tom.x: Kdyz tak tu mam jeden programek pro Windows, kterym by se to mozna dalo na tu disketu zapsat. Kdyz tak napis.
Ze by ten system sel nacist primo z FAT diskety se me moc nezda. U S2000 to nejde, ta umi cist FAT disketu jenom kdyz tam chce clovek nacist nejaky *.MID soubor

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 13 črc 2006 12:55

jo mě to taky připadá jako pitomost, ale uvidíme. Každopádně pokud umí načíst *.mid z DOS diskety tak je tu jistá naděje, že by mohl i ten BIN. Zkoušel jsem i ten jejich OS Maker, který běží pod DOSem, ale ve Win98 to háže errory.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 črc 2006 16:17

Tak to samozřejmě nefunguje.

Nefunguje ani Akaidisk, OS Maker, nic :( takže asi EPROM.

Fungoval někdy někomu OS Maker ?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět