AKAI Synthstation 49
AKAI Synthstation 49
Nějaký pátek vlastním iPad2 a jakožto klávesák si chci koupit klávesy určené přímo pro iPad od AKAI Synthstation 49. Pro iPad existuje nepřeberné množství hudebních aplikací, synthů apod. Rád bych Synthstation zapojil do zvukové karty třeba M-Audio MobilePre MKII a tady je kámen úrazu a můj dotaz. Jaký zvolit jednoduchý sekvencer který by mi umožnil nahrávat jednotlivé stopy a dále s nimi pracovat až do stádia hotového tracku? Mám na mysli hlavně elektronickou taneční hudbu. Ke kartě se dodává Pro Tools SE - lze to použít? Jsem v tom úplný začátečník. Díky všem za názory!
Re: AKAI Synthstation 49
Pro Tools SE určitě lze použít, pokud se smíříš s omezením počtu stop do doby, než si koupíš větší verzi Pro Tools.
Pro elektronickou taneční hudbu by se mohl hodit Ableton (velmi osekanou verzi dostaneš přibalenou ke spoustě zvukovkám a midi klávesám a dá se upgradovat na lepší verze se slevou - a má možná relativně nejblíž k označení "jednoduchý") nebo třeba FL Studio.
Nebo napiš do Google dotaz "choosing daw"
Pro elektronickou taneční hudbu by se mohl hodit Ableton (velmi osekanou verzi dostaneš přibalenou ke spoustě zvukovkám a midi klávesám a dá se upgradovat na lepší verze se slevou - a má možná relativně nejblíž k označení "jednoduchý") nebo třeba FL Studio.
Nebo napiš do Google dotaz "choosing daw"