Ako osetrit prilis dlhy git. kabel ?
Ako osetrit prilis dlhy git. kabel ?
Kamos riesi taku vec. Riesi si studio a priestorove zalezitosti okolo neho a vyslo mu, ze keby chcel nechat gitaristu nahravat pri sebe v rezii, s aparatom v nahravacej miestnosti, potreboval by 16 m gitaroveho kablu. Co je samozrejme velmi vela. Ako sa riesi v takychto situaciach degradacia signalu ? Nejakym aktivnym clenom po ceste ? Akym ? Di Boxom ? Akym najlepsie ?
dik.
dik.
Budu mluvit za sebe jako kytaristu, i kdyz s profi nahravanim moc zkusenosti nemam.
Kytarista by mel vzdycky stat u aparatu, ja osobne bych nemohl nahravat s tim, ze mi zvuk pobezi jen do sluchatek... Pripadal bych si uplne ztraceny bez aparatu
Mimo to pak ani nejdou delat takove srandy jako vazbeni treba na konci skladby a tak.
BTW, teoreticky by slo jen preamp nebo hlavu dat do rezie a box mit v nahravaci mistnosti, tam uz by dlouhej kabel vadit nemusel.
Kytarista by mel vzdycky stat u aparatu, ja osobne bych nemohl nahravat s tim, ze mi zvuk pobezi jen do sluchatek... Pripadal bych si uplne ztraceny bez aparatu

BTW, teoreticky by slo jen preamp nebo hlavu dat do rezie a box mit v nahravaci mistnosti, tam uz by dlouhej kabel vadit nemusel.
Pokud budete mit nekdo zajem a jste relativne blizko Opavy a hlavne MATE PRIMERENE KVALITNI aparat, jsem ochotny dojet a vyzkouset nejake drobnosti co mam z hifi sfery a co si myslim ze by se velmi elegantne daly uplatnit i tady. Ale chce to nejaky ten cas a hlavne chut. Na amplitube to nem,a smysl a na lopate za tri litry taky ne...
presne tak:Kermitak píše:No, ale tahle koncepce kytarista v rezii, aparat v nahravacce, je docela dost pouzivana, tudiz to nejak byt resitelny musi...
http://www.youtube.com/watch?v=eqrrQbfaN5Y
(nas slovensky superhrdina

v principe ide o to, ze nie vzdy sa chce gitaristovi trcat pri vypeckovanom ampe... takze otazka je jasna

vsak to je v pophode. Henry je popici gitarista, akurat sa rad blazni. hlavne ked si toci solovy album, preco by si ho cely nepresoloval, ked to od neho kazdy caka ? vyprodukoval inak vselijake aj ine veci, kde je to zase o niecom inom...dano píše:superhrdina je skor ucebnicovy priklad toho, co znamena hrat strasne vela... inak povedane onanovat...
skusme naspat k tym kablom...