Analogove syntaky s pocutelne digitalnym ovladanim
Analogove syntaky s pocutelne digitalnym ovladanim
snazim sa akurat vyguglit ze ci na elektron analog four su v nejakych extremnych pripadoch (napr. max rezonancia) pocutelne kroky ovladania cutoff filtra, ale nikde nic neviem najst, tak mi napadlo ze co keby bola cela databaza analogovych syntakov s udajmi o tom ze ktore parametre a za akych okolnosti pocutelne diskretne skacu
Re: Analogove syntaky s pocutelne digitalnym ovladanim
charonme: viem, ze na viruse TI /hej, virtual analog, ale ovladanie bolo zjavne digi/ odstranovali "krokovitost" ovladania procesom, ktory som pochopil ako druh slide-u, alebo slew-u. ak teda spravne rozumiem, co sa pytas 8O)
Re: Analogove syntaky s pocutelne digitalnym ovladanim
virus je podla mna aj jeden z mala VA ktore maju spravene 'vyhladzovanie' pri tocenim knobmi .. co sa tyka analogov s digitalnym ovladanim, myslim ze ani tam to nebude zdalaka pravidlo, skorej sa obavam ze to bude rovnako vinimocne ako pri VA .. pretoze to vyhladzovanie nieje uplne jednoducha operacia a tie riadiace jednotky pri digitalne ovladanych analogoch maju hodne skromne mikrocipy vacsinou takze by som sa nedivil keby vykon na vyhladzovacie algorytmy uz nezvysil
)
kazdopadne ja som si pomale sweepy zvykol riesit sorej LFO-ckom alebo obalkou s predlhym attacom / decay respektive release, nez tocenim knobom, proste aby som sa vyhol krokovaniu ktore pri pomalom sweepe moze byt dost neprijemne pocut ..

kazdopadne ja som si pomale sweepy zvykol riesit sorej LFO-ckom alebo obalkou s predlhym attacom / decay respektive release, nez tocenim knobom, proste aby som sa vyhol krokovaniu ktore pri pomalom sweepe moze byt dost neprijemne pocut ..