ART SXG2000 Express - rozbity displej

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

ART SXG2000 Express - rozbity displej

Příspěvek od Cyril » 23 črc 2006 00:45

Mam z druhy ruky tenhle lampovej preamp/multiefekt. Vsechno celkem funguje, zvuk v pohode, ale pred par dnama zacal podsvicenej displej vselijak poblikavat a ted uz nesviti vubec, jen semtam jeste blikne. Text je videt, ale podsviceni je v haji (dost neprijemny zvlaste v noci). Nevite co s tim? Diky!

Ten displej vlevo:
Obrázek
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 črc 2006 06:14

a: nepouzivat v noci
b: vymenit displej
c: vymenit podsviceni
d: koupit treba cely novy multak,treba od ZOOM -))))))))))))))))))))

Od stolu ti nikdo nerekne vic,chce to zjistit co je to za displej a podle toho koupit bud novy nebo se drbat s podsvicenim.Vypada to na levny bezny typ.Mam asi tri druhy doma ale nejde rict zdali tam budou pasovat.Kdyz nikoho nesezenes ve svem okoli tak napis,myslim ze to pujde zvladnout velmi rychle.

PS:Pod nickem jsi mival hezci obrazky -)))))))))))))

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 23 črc 2006 10:01

Jestli nejsi kamarad s elektronikou tak to odnes k nekomu kdo je.
Bude to nejspis jen spatnej kontakt, ale radsi to fakt odnes nekam do servisu, nemelo by to bejt drahy.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 črc 2006 12:52

nunu: dekuju, odkud jsi? Hezci obrazky jsem mival, ale spostu lidi to tu moc nevydejchavalo... To loading znamena, ze se pripravuje moje nova skladba ,)

Vuid: nemas tip na servis v Praze? Nemam vubec predstavu, kdo by to mohl umet...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 23 črc 2006 19:45

Jsem z Opavy,ke mne to mas ukrutne daleko,leda ze by ses nebal poslat ten multak postou nebo lepe kuryrni sluzbou.Na vadny kontakt nespolehej...Jinak co se tyce vymeny displeje,to zvladne kazdy.Pokud ovsem sezene ten displej...

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 23 črc 2006 20:03

Cyril píše: Vuid: nemas tip na servis v Praze? Nemam vubec predstavu, kdo by to mohl umet...
V Praze nevim, uz tam davno nebydlim a servis jsem vlastne nikdy ani nepotreboval...
Hledal bych nejakej mensi servis kde opravujou uplne vsechno, tam bude nekdo sikovnej.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 24 črc 2006 22:15

"Hello Cyril,

Unfortunately the light is part of the lcd display, but we no longer service the model and are out of parts.... like the LCD display.

You might want to check with your local music store and see if they have an arrangement with someone that can offer service locally.

Sincerely,
Thom Davis

***************************************************
Thom Davis
Technical Services
Applied Research and Technology
215 Tremont Street
Rochester, New York 14608"

:(
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Vuid
Příspěvky: 819
Registrován: 20 led 2006 22:46

Příspěvek od Vuid » 24 črc 2006 22:35

cyril: Nezoufej, podle toho ze ti podsviceni jeste obcas blikne bych si tipl fakt jen ten spatnej kontakt, odnes to nekam do servisu a popis jim poradne zavadu.

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 24 črc 2006 23:31

jestli to semtam blikne, tak to je kontakt. Rozdelej to a k displeji co vedou dratky, tak ty dva krajni poradne zapoj. Mam u tebe 0.5L Pilsner Urquell :wink:

PS: "On teda cihlu do ruky neveme, ale...." znáš to.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 25 črc 2006 00:28

peteness: no bojim se toho, otevru to a vyvali se tisice dratku a pak to zavru a bude to v prdeli a muj oblibenej efekt prestane fungovat ,) Ale asi mi to neda a zkusim to, svoji Yamahu DD-5 jsem taky takhle opravil (nejaky plisky netesnily a neslo to zapnout), i kdyz to je mnohem jednodussi hracka a opravil jsem to spis nahodou...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 črc 2006 10:07

vyzera to na standardny 2x16 displej... novy by mal stat tak tri kila... ledaze by tak nebolo :)

standardne displeje komunikuju standardnym seriovym protokolom (radic od hitachi) a ide ich zamienat, musi len sediet pocet znakov a riadkov. prinajhorsom bude mat ten novy trocha ine rozmery. na kraji displeja je rada pinov, ktora by mala mat standardny layout a len sa vymeni kabel. otazka je ci je ten displej na kabli alebo nasunuty v nejakom plosaku a ako sa k nemu da vnutri skatule dostat

http://www.gme.sk/index.php?action=deta ... pict=&jaz=

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 25 črc 2006 11:02

kexik: diky, asi na to kaslu a sam to delat nebudu, nekam to odnesu a uz asi tusim komu
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět