Arturia Origin

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
magellan

Arturia Origin

Příspěvek od magellan »

http://www.arturia.com/evolution/en/pro ... intro.html

Nevidel jste uz nekdo v akci tenhle kousek?
http://www.olmiq.com
myspace.com/olmiq

track Semtex vysel u Bonzai Music.
na Monster Tunes vychazi track Termix 07.2008 (MONDIG009)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

ne, je to imho hodne predrazeny a neprodejny.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

me je cela arturia krajne nesympaticka a docela jim preju aby se to neprodavalo... jen muj pocit ;)

Profesionál

biscuit píše:me je cela arturia krajne nesympaticka a docela jim preju aby se to neprodavalo... jen muj pocit ;)
proc?

mne prijdou sympaticky (i kdyz od nich nic nemam), ale tohle je podle me spatne navrzenej produkt, nedivil bych se, kdyby je to nejak poslalo ke dnu.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

myslienka si myslim ze je to fajn... a priznam sa ze sa mi to paci ;)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

brooklyn: nevim, je to ciste pocit. tu antipatii jsem si asi vytvoril nejak postupne - hlavne diky jejich "minimoogu" a "arp2600". ani jeden se mi nelibi a konkurencni vsti jsou podle me lepsi - minimonstu dokonce vlastnim. co taky vim, tak ten jejich "klon" jupa, je porad s nejakejma bugama :-( (ale mozna nemam aktualni info). na druhou stranu, treba cs80 a moogmodular se mi celkem libi... nevim asi je to i tou jejich image, ktera mi prijde takova bez pokory, velkohuba :-)

jimyjones

Příspěvek od jimyjones »

me ta firma taky neni uplne nejsympatictejsi, ale presto si chci pristi rok origin vyzkouset ve franfurtu a mozna i koupit...to, ze je to ale drahy jak svine je jasny - mam pocit ze chtit za DSP nastroj o 800,- euro vic nez za virus ti, je fakt narez a jestli si ho nekdo koupi, tak budemuset bejt uzasnej, jinak to tu firmu polozi

jimyjones

Příspěvek od jimyjones »

Profesionál

jimyjones píše:tak to aturii celkem nandal... http://www.sonicstate.com/articles/article.cfm?id=155
strasna nuda. ale vypada to cute. strasna nuda stejne.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

modularita je zajimavy plus oproti ciste jejich vstickum z notebooku, nicmene cenu a hlavne ubohejch 32 hlasu a 4 kanaly mulitimbrality to absolutne nevyvazuje a to se jeste nebavime o zvuku, kterej rozhodne nebude lepsi nebo jinej nez z arturia vsti, jedine ze by vevnitr byl na vystupu booster :-D

imho, za 1500 dolaru by to bylo zajimavy a prodavalo se to.. za 3000? ani nahodou

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mno ale vypada to na pekny seq o kterem uz se tady v souvislosti s DIY a jednim youtube videem psalo, pokud je reakce k nobu plynula, i kdyz i tak je to porad zatim za 3000 :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

qwerty

Příspěvek od qwerty »

Můj první dojem: Kýč
A ta cena. Bez komentáře.
Nevím proč, ale trošku mi to připomíná můj bývalý K-Station :)

jimyjones

Příspěvek od jimyjones »

kdyby to hralo. tak by mi nevadil jakejkoli design.. nechapu vsak, ze skoro o 1000,- euro mene muze clovek koupit nord modular g2 a oni to presto takhle napalej.... jako krabice na ne prilis povedeny VSTcka je to dobrej vtip :)

Odpovědět