balanced/unbalanced

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

balanced/unbalanced

Příspěvek od bassline » 18 zář 2007 19:53

Viem ze sa to tu uz niekde riesilo ale potreboval by som poradit na mieru :-)...

Mam zvukovku, mix a monitory. Zvukovku chcem zapojit do mixu a mix na bedne. Neviem ale ake kable mam pouzit, ci balanced alebo unbalanced. Vystup na zvukovke mam ' bal/unbal out ', vstup do mixu mam tak isto unbal/bal, vystup z mixu je balanced a vstup do monitorov je unbal/bal...takze mi zrejme treba 4 kable, ale ake...

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 18 zář 2007 20:22

bal na vše - všechno ti to podporuje, tak není co řešit

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 18 zář 2007 21:53

Nie je mi jasna ale jedna vec. Nad konektormi L a R je oznacenie BAL / UNBAL OUT ale v specifikacii je oznacene ze su to sockety 1/4'' TRS jacks, balanced. Tak aky kabel tam mozem strcit, len balanced? a kedy je to unbalanced ?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 18 zář 2007 21:58

Muzes tam strcit oboji.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 zář 2007 23:37

bassline : daj vsade balanced kable .. ked ho das do nebalanced konektoru , tak sa sam "znesymetrizuje" ..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 04 bře 2008 19:11

Pytkin píše:bassline : daj vsade balanced kable .. ked ho das do nebalanced konektoru , tak sa sam "znesymetrizuje" ..
cize mozem urobit toto? : na karte mam iba unbalanced IN...potrebujem tam zapojit synth, ten ale neviem ci ma bal alebo unbal out...mam len balanced kable

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 04 bře 2008 19:17

bassline : bude to fungovat ..

Odpovědět