Kamarádi a hudební souputníci. Potřeboval bych pár radiček ohledně basového aparátu...
Před časem jsem si pořídil celkem slušnej preamp (PEAVEY BASS MAX) hlavně pro nahrávání. Nyní mě napadlo prodat starší, ale kvalitní kombo Carvin a pořídit jen zesilovač s boxem.
Moje (možná hloupé a začátečníka hodné) otázky se tedy budou týkat propojení tři komponent preamp-zesilovač-box.

Preamp no problem (má všechny potřebný výstupy - full range, high a low range - crossover, HiZ atd.)

Zesilovač bych i měl (tuším že v tomhle případě asi stačí jakejkoli slušnej koncák). Je to Q'SOUND - QSA600 2x200W 4 Ohm nebo 1x400W 8 Ohm
http://www.laserworld.cz/index.php?page ... 1&vmcchk=1

Basovej box hodlám koupit, nejlépe 4x10" nebo 2x10" za cenu max. okolo 15.000Kč (secound hand) (AMPEG BXT-210M nebo něco od TRACE ELLIOT).

U zesilovače si nevim rady se zapojením do můstku, nevim jak se to dělá

, jestli se jeden kanál obsahující signál routuje do druhýho vstupu a výstupem pak ven nebo?... A pak ten QSA-600 má výstup speakon a já teď nevim, jeslti je to kombo konektor a dá se tam zapojit i klasickej jack (nemám ho teď u sebe) anebo, zdali je OK to upravit na druhý straně na jacka (pro vstup do boxu), kdyby bylo potřeba...

S tím souvisí i impendance, tedy jakej box, jeslti 8 nebo 4 Ohmy
Případně by mě zajímaly kombinace (dodnes v tom nemám jasno

).
Díky za rady.