Behringer B2030a
koupil jsem nedávno ale nemám možnost porovnávat s jinými ale do začátku jsou podle mě celkem ok jen mám akutní nedostatek bassové složky ale to jsem možná deformovaný z hučící hifi sestavy co jsem měl předtím nebo je to místností... každopádně pokud zadáš do vyhldávání tohle klíčové slovo věřím že se toho dozvíš spoustu taky se mimo jiné dočteš že je uplně jedno co v téhle kategorii koupíš...
fova: jo, mam tie beyery 770 tky...ale je to zaujimave...davnejsie som zas pocuval dlhsiu dobu na monitoroch...potom som hned prepol na sluchatka a zdalo sa mi ze basy v nich nepocujem...chvilu som nechal usi odpocinut a postupne sa zacali v sluchatkach objavovat hlbsie basy ktore som po okamzitom prepnuti z monitorov na sluchatka nepocul....ucho sa stale prisposobi tomu co pocuje a potom klame 

len ci nebudes mat ploche mixy :)bassline píše:No neviem, ale furt ked dam dole sluchadla a prepnem zvuk na monitory tak sa mi zda ze B2030A hraju absolutne plocho, ako keby ten zvuk nemal vobec telo...sa mi to zda ? alebo je to akusticky neupravenou miestnostou ? alebo usi su adaptovane zo sluchadiel ?
heh, nie, mas pravdu uliny nemalu skoro ziadny predozadny priestor
ale moze to zvyraznovat/potlacit aj cimra
ono v tejto triede ten predozadny priestor nemaju ziadne bednekexik píše:len ci nebudes mat ploche mixybassline píše:No neviem, ale furt ked dam dole sluchadla a prepnem zvuk na monitory tak sa mi zda ze B2030A hraju absolutne plocho, ako keby ten zvuk nemal vobec telo...sa mi to zda ? alebo je to akusticky neupravenou miestnostou ? alebo usi su adaptovane zo sluchadiel ?
heh, nie, mas pravdu uliny nemalu skoro ziadny predozadny priestor
ale moze to zvyraznovat/potlacit aj cimra
To znamena, ze vnimas sepraci nastroju nejen ve stereu, ale i v hloubce prostoru - tu delaj zejmena verby. Proste, ze vnimas zvuk 3d. Na truthech to neni zadna slava, ale neco tam taky jde casem zaslechnout. Pod 100Hz hrajou, ale malo a blative. Mistnost ma velkej vliv. Na predozadni prostor ma vliv i to, jestli mas v mistnosti vyvazeny stereo. Kdyz jsem soupnul bedny symetricky mezi steny, tak se to zlepsilo.