Behringer DDX 3216
-
Behringer DDX 3216
Zdravím všechny nemohl by mi někdo za uplatu,skopírova cs překlad pokud existuje na behringer DDx3216.Děkuji všem
-
-
to už jsem udelal motal něco o duchovním vlastnictví firmy,chtěl jsem mix koupit u nich ale pro ně je nedostupný a šmitec.Nevim teda na co mají zastoupení to přece není jen vydělávat ne.přitom o nic nejde zaplatil bych to.On mito stejně časem někdo zkopčí ale ferově jsem nejdřív kontaktoval je tak uvidím.Nevíš o nějakém srovnání Tapco vs KRK chtěl bych nějaké bedýnky.
-
Já nevim, jsem v paneláku 1+1 a zatím tvořím v kuchyni ca. 2 x 3 m.
Mám ty KRKy RP-8 a v rohu, kde je pravej repro se tvoří více basů a nižších středů, z druhého monitoru, který v rohu není mi jde více výšek a basů se středy méně. Vím, že to není odpověď, co se týče velikosti, ale já se rozhodl jednoduše. Nebudu v kuchyni věčně a chtěl bych malý studio, někde si pronajmout nějakej kutloch, takže jsem šel do 8''. Ale možná KRK RP-6 (6'') by byl ten pravej kompromis.
Mám ty KRKy RP-8 a v rohu, kde je pravej repro se tvoří více basů a nižších středů, z druhého monitoru, který v rohu není mi jde více výšek a basů se středy méně. Vím, že to není odpověď, co se týče velikosti, ale já se rozhodl jednoduše. Nebudu v kuchyni věčně a chtěl bych malý studio, někde si pronajmout nějakej kutloch, takže jsem šel do 8''. Ale možná KRK RP-6 (6'') by byl ten pravej kompromis.
2vladko.vs: vždycky je to třeba sladit nějak dohromady. Ale pokud bys měl být dlouhou dobu (nebo věčně) ve vyloženě malý místnosti typu poopisu delaye, nemají tam podle mě moc smysl 8", ale ty šestky by udělaly v tom případě asi víc práce a líp. Nicméně je to tak, jak píše delay - když je výhled na větší místnost, zase by 6" mohlo být málo (i když BM5ac hrajou jak fík, podle diskuse...). Každopádně by se mělo určitě alespoň základně zapracovat i na akustice místnosti...
P.
P.
-
Clapci diky za vaše odpovedi,v mistnosti budu opravdu male je to panelakova šatna 1,75x1.75x2.8.Mam barovou kapelu kde si dělám přes midi a vst instrumenty podklady a muj problem je ten že když jedu na kšeft tak mi jednotlivé songy hrajou odlišně,tak snad mi dobry poslech ten problem vyřeší.jinak ted jsem si pořídil ddx3216 za srandovních 17 tis novy u thomana a Emu 1212m.Jinak doporučuju vyskoušet mikrofony EV,testoval jsem RE-510 s nejdražšíma mikrakama v audioteku ktery mely Senheisser,Beta,Audix.Na nulové nastavení je o třidu lepší byl jsem z toho docela vedle a hned koupil.JElikož jsem kytarista tak na kytary jedině Line6XT live.JEště ten navod cs k tomu mixu by bodl.
Hele, tak to je fakt špatný. Jestli dopředu víš, že tam budeš ještě dlouho bydlet a že neplanuješ přesun "pracoviště", tak raději 5''. Ty tady asi zastanou víc a budou srozumitelnější. Bude se ti to pěkně mlatit o stěny.vladko.vs. píše:...v mistnosti budu opravdu male je to panelakova šatna 1,75x1.75x2.8...
Ale raději nějaké monitory kamkoli, nežli žádné nikam...

-
Tak pořešení bych nechal větším odborníkům, ale deky, molitany, plata asi pomůžou...
Přileju ti zmatku dohlavy:
5' Yamahy tak nemusej bejt špatný (matucha je docela chválil):
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=640000
Přileju ti zmatku dohlavy:
5' Yamahy tak nemusej bejt špatný (matucha je docela chválil):
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=640000