Mam objednanou ATTY... podle obrazku a specifiakci jsem zjistil,ze newim cim pripojit vstup. Na inetu jsem zjsitil, ze tam je nejaky Combo Neutrik. Na http://www.rockservice.cz/search.php3?t ... d814d1b750 jsem neco takoveho nasel,ale maj tam jenom nejake panelove konektory.
Poradi mi nekdo kde sehnat ten konektor?
Jinak fakt nechapu proc vystup je Cannon XLR a vstup Neutrik Combo... mohli nechat vstup i vystup XLR
Combo je v tomto pripade konektor, ktery zere jack i XLR, jak pise peteness (Neutrik je jenom vyrobce). Proste si vyber co ti vyhovuje a to tam zapoj, that's all
Je tam combo od NEUTRIK, které poskytuje XLR nebo JACK v obou připadech symetrický vstup. JACK využiješ např. pro připojení L a R výstupů ze zvukové karty. Nezapomeň, že ve většině případů zvukovky poskytují symetrický výstup právě konektorem JACK, takže třeba budeš potřebovat 2x stereo kabel opatřený STEREO JACKy na obou koncích...
to je můj tip.
ATTY je super, akorat me hodne stve, ze kdyz se da skoro na minimum volume, prestava hrat pravej kanal... je to vopruz a musi se to hlidat... protoze to prestava plynule, muze clovek na nizkou hlasitost poslouchat spatne stereo a ani o tom nevi
Nj, to je holt vlastnost skoro vsech potaku, to se korektne da resit snad jenom prepinacem a parama odporu... A nebo si muzes udelat tuning, pridat tam prepinac, kterej ti zaradi do cesty nejakej vhodnej odpor a umozni ti na nizsi hlasitosti pracovat s potakem v horni casti drahy, kde ten problem neni.
cyril: zniz si citlivost na monitoroch, aby si NEMUSEL ist do takeho minusu... zaklad je aby si na plne vytocene atty mal tu najvacsiu hlasitost, aku prakticky pouzivas.
No tak se mi ATTYna nejspis vysrala Kdyz dam pan doprava hraje prava bedna a z levy je to trosku slyset, kdyz dam pan na stred, pada to doprava a kdyz nalevo, hrajou obe bedny... Jo a semtam to zapraska a zvuk preskakuje z bedny do bedny... kurvafix